ukropcany píše:player - nemachruj...
Nemachruju, me se to jeste nepovedlo

RUNAR píše:No základ je že jiná rychlost je potřeba na běh na 100m a jiná na 1500m
trénujou se trochu jinak, přičemž běžec na 1500m prohraje na 100m nebo 200m ale vyhraje v pohodě na 1500m.
RUNAR píše:Tim nechci říct že vytrvalost se nemá trénovat, vytrvalost je i ve střetu na 1 nebo 2 minuty nezbytná.
ukropcany píše:Z mojej 14 ročnej praxe som sa tomu "vašemu" spôsobu tréningu venoval 9 rokov, takže viem presne o čom hovoríte, pretože SOM SI TIE® KEDYSI MYSLEL. Dnes viem, že je to omyl... (dal by som do pozornosti, že napr. pred vol. 1 som netrénoval 1/2 roka a začal som trošku mesiac pred!). ®e je to omyl vy neviete, pretože ste neochutnali tú druhú stranu... neviete aké je to stáť v ringu... takže logicky nemôžete chápať, prečo (ja) považujem váš spôsob uvažovania za nesprávny a prečo si myslím, že mrháte svojím potenciálom (!!!), keďže sem píšete to čo píšete... ja poznám obe strany mince, myslíte, že ich poznáte aj vy?
ukropcany píše: Ja len neviem, prečo si sa do mňa tak strašne oprel...
Toman píše:ukropcany píše: Ja len neviem, prečo si sa do mňa tak strašne oprel...
Tvé příspěvky obsahují málo veršů a to křehká duše Runarova těžce nese.
Franz píše:Zdarec all, chtěl sem se zeptat, jestli lze nějak cvičit rychlost rukoupopřípadě jak?? díky moc
za můj dotaz mě moc nekamenujtedíky
Ivanek-_- píše:Franz píše:Zdarec all, chtěl sem se zeptat, jestli lze nějak cvičit rychlost rukoupopřípadě jak?? díky moc
za můj dotaz mě moc nekamenujtedíky
Mno tak podle mě by stačilo když by jsi každej den dělal uděry rychle a výbušně!
Franz píše:jj rychle a výbušně boxuju s 5KG čínkamaskoušel sem i dvě pětikila papírový, ale s níma mi to moc nešlo....
ale díky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník