2. Nejsi srab
3. Jsi sráč
Taky ti nabízím Brno, možná pro tebe budu mít jako bývalý aikiďák pochopení!

[/quote]Bokuto píše:[b
2. Toto téma jsem nezaložil proto abych si dal s někým zápas!
farmer píše:1. Jestli TY chceš dokázat a hystericky tu kvákáš, že aikido funguje, nevybírej si váhu a výšku, neklaď si podmínky, musí ti to fungovat na všech. Jinak stáhni ocas a vůbec nezakládej podobné téma.
2. Nejsi srab
3. Jsi sráč
Taky ti nabízím Brno, možná pro tebe budu mít jako bývalý aikiďák pochopení!
Bokuto píše:toddb píše:Bokuto: Samozrejme, ze te beru jako aikido, chces prece dokazat jeho ucinnost. Jak jinak te mam brat? Vzdyt jsi to sam napsal.
Znova upozornuju, ze pisu bez ironie a nejakyho osocovani a rozhodne ti nepreju nejakou nakladacku, proste me to zajima, tak sem pak postnete to video, jestli nejaky bude.
Ber mě jako mě... Bokuto=Bokuto... Přirovnávat mě k aikidó a vysmívat se mu, je jako kdybych si já vzal na parádu nějakého hubeného borce co chodí měsíc na thai box a tvrdil bych pak že thai box stojí za hovno, protože jsem toho thai boxera v pohodě rozbouchal..
ukropcany píše:Jáááááááááj, Ty si myslel ukázať v zmysle "predviesť" a nie "ukázať v praxi vo voľnej improvizácii"... ahááááááááááá... no tak to si potom dobrý srandista... Keby šlo o to, nájsť si človeka, ktorému dovolím pokvákať ruky nohy len tak pre nič za nič, tak takých by bolo...Hmotnostný rozdiel je Ti nefér? Nemalo by Ti to aikido práve elegantne riešiť?
Ty si ešte nebúchal so 140 kilovým profi boxerom?
A pripravenosť? Mirvs trénuje nejaký rok (ak si dobre pamätám), takže nebezpečný ešte nebude, tak neviem čoho sa bojíš?
V BS platí, že dostane vždy každý od každého... skôr či neskôr... preto mi hrozne lezie na nervy ten kec o nebojovaní, lebo niekto vždy musí prehrať...
ok, dnes som to ja, zajtra je to on... to si mám z toho robiť hlavu?
Motivácia určite, ale zlosť, alebo niečo podobné... možno kdesi na začiatku, ale potom je to už rutina... dostal som, ok, neposeriem sa...
cudles píše:Mirsv: Ja to vidim tak ze to chce sparrovat, sparrovat a zase sparrovat abys to dostal do krve,plus samozrejme naky ty drillym technika, ale asi hlavne sparring, pokud me chce nekdo opravit, budu jedine rad![]()
cudles píše:"Čudlík" (lehke toho vyuzit kdyz to Jendis dodava munici..nebo i odvahu?)..
Dalt píše:Bokuto: zacinas zajimat nejen me- opravdu do toho Brna prijed - zajdem na cajicek, pokaframe,lehouckej sparring dame - slibuju ze se nebudu hejbat
, vyplnis par dotaznicku a muzes odkracet (kamosky z psychy delaji diplomku o virtualnim silactvi a ruznych jinych psychosomatickych jevech...
)
fakt píše:cudles píše:Mirsv: Ja to vidim tak ze to chce sparrovat, sparrovat a zase sparrovat abys to dostal do krve,plus samozrejme naky ty drillym technika, ale asi hlavne sparring, pokud me chce nekdo opravit, budu jedine rad![]()
stín, pytel, sparring
stín, pytel, sparring
stín, pytel, sparring
stín, pytel, sparring
............................
a za velice krátko dobu jsem přestal myslet na vnitřní energii, principy a rodokmeny a koukal, abych to udýchal a nepřestal se druhou hodinu hýbat.
cudles píše:Jasne, v podstate to co jsem si myslel, akorat nechapu proc do toho pletes vnitrni energii, principy a naky rodokmeny
fakt píše:cudles píše:Jasne, v podstate to co jsem si myslel, akorat nechapu proc do toho pletes vnitrni energii, principy a naky rodokmeny
Ale taky jsem chtěl využívat energie útočníka, používat nejlepší techniky z nejlepších bojových umění atd.,atd.
Jsou však kratší cesty a ve finále míň bolej.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník