TongPo píše:Celá tahle "milostná předehra" před setkáním vol. 3 mi pomalu začíná připadat jako děj "klasiky" Tři mušketýři...Provokatér d' Runargnan si nejdřive domluví ve stejný den souboj se třema pořádnýma hrdlořezama Tongposhem, Mastoshem a Ukropmisem, aby se s nima ve finále lišácky spojil a společně zrubali všechny ostatní.....
TongPo píše:RUNAR píše:...Já už radši makam teď , pujdou mi po krku hned tři brutus hrdlořezové...
Celá tahle "milostná předehra" před setkáním vol. 3 mi pomalu začíná připadat jako děj "klasiky" Tři mušketýři...Provokatér d' Runargnan si nejdřive domluví ve stejný den souboj se třema pořádnýma hrdlořezama Tongposhem, Mastoshem a Ukropmisem, aby se s nima ve finále lišácky spojil a společně zrubali všechny ostatní...
ukropcany píše:4pucmaz - mňa skutočne udivuje, že prečo sem vlastne chodíšNič k veci väčšinou povedať nechceš, stretnúť sa nechceš, športom sa nezapodievaš
Proste taký tato, ktorý chodí medzi deti na ihrisko a občas niečo utrúsi, ale len toľko, aby sa ho nikto na nič viac radšej nepýtal... načo sem teda vlastne chodíš?
ukropcany píše:4pucmaz - mňa skutočne udivuje, že prečo sem vlastne chodíšNič k veci väčšinou povedať nechceš, stretnúť sa nechceš, športom sa nezapodievaš
Proste taký tato, ktorý chodí medzi deti na ihrisko a občas niečo utrúsi, ale len toľko, aby sa ho nikto na nič viac radšej nepýtal... načo sem teda vlastne chodíš?
Angus píše:Taky musím Pucmaze podpořit. Já se od něj za tu dobu dosti věcí dozvěděl nebo si je upřesnil. Je zbytečné se do něj navážet. Kromě toho, zatím zde cvičí sice dost lidí, kteří do Japonska sice relativně pravidelně jezdí, ale co je pár dní v roce proti pravidelnému tréninku se znalostí jazyka, takže to bude určitě pro české karate velký přínos.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník