Setkání BU.cz vol.3

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Dostaví se cvičenci Aikido či TaiJi???

Ano
20
28%
Ne
24
33%
Je mi to jedno
28
39%

Celkem hlasů : 72

Příspěvekod RUNAR » čtv 04. zář, 2008 15:00

Roza:
Takhle se k ničemu nedobereme, prostě si hodně nesedíme, nebavíš mě, nevšímej si mě- uděláš tak mnohem lépe -já si nebudu všímat tebe.
Ty si totiž libuješ v blbým vopruzu, já vůbec ne.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pucmaz » čtv 04. zář, 2008 15:15

.
Naposledy upravil pucmaz dne ned 22. úno, 2015 20:12, celkově upraveno 1
pucmaz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » čtv 04. zář, 2008 16:01

Ucrop napísal: ....- odpovede - SZ...

...že se do toho pletu... ale třeba pucmaz sem moc nechodí, nebo nepřispívá, tak já mu třeba poslal SZ s dotazem, aby se někde neztratil a když to chcu vědět konkrétně od něj, tak od toho to je ne?
Ty jsi tu denně, není problém Tě chytnout 8)
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 04. zář, 2008 16:01

Podle mě jste se nepochopili chlapi 8) .
Pucmaz to že nepřijde na žádný setkání podle mého nemyslel povýšeně a nadřazeně ale spíš ve smyslu:
Nemohu při tomhle porovnání adekvátně ukázat sílu svého stylu.

Podle mýho jste oba dva klucí čestný :)

Jinak setkání má podle mě vysokou úroveň, šampionama se to tam minule jen hemžilo 8) a bylo to fajn.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 04. zář, 2008 16:03

hellas píše:Ucrop
Ty jsi tu denně, není problém Tě chytnout 8)

A to je dobře, taky jsem se kolikrát dozvěděl zajímavý věci 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pucmaz » čtv 04. zář, 2008 16:14

.
Naposledy upravil pucmaz dne ned 22. úno, 2015 20:10, celkově upraveno 1
pucmaz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » čtv 04. zář, 2008 17:25

Můj osobní názor(a i o tom jsem Honzovi-Pucmazovi) psal...je ten,že je škoda,že se nechce na setkání stavit.Já osobně bych ho rád viděl a pokecal a jelikož jen za ním se do Prahy nedostanu(nebo jinak,čas bych si asi udělal,jenže to už musím někde "ukrást" a tohle je pohodlnější-větší akce) a na setkání BU.cz se čas snažím udělat,tak by to šlo spojit. A i kdyby si "jen tak" s někým pinknul,tak už jen z pohybu lze vyčíst,co v kom je.....
Ale o tom stejně setkání BU.cz přece nejsou...jen o sparringu...hlavně je to o tom,že se tam k nickům přiřadí xichty,že ten člověk sám za sebou stojí.....že tam nejsme jen anonymo komunita,ale lidi.....a já vím,s kým se bavím.

Vypovídající hodnotu to nemá skoro žádnou,ty sparringy.....ale je to hodně fajn strávenej den......když jsme se porubali zbraněma na setkání se zbraněma,taky z toho nikdo nic nevyvozoval......ani to nic nedokázalo.Ale vyřádili jsme se(alespoň já ano) a viděl naživo kluky....zkusil si zafechtit s výbornýma fighterama(Borek,Mac,Hark...Buff) a zkusil něco jiného.....jen s Picardem jsem to nestihnul,ale napravím to.

O tomhle to,dle mne,je hlavně......ne o tom,jestli tenhle rozbije toho či onoho.Ucrop by mne zabil(v mém současném zdr.stavu....a polovina dalších taky.....a co????).....pojedu stejně....s někým si pinknu(co Gravere,přijedeš?),s někým ne....pkecám,dám pivko....strávím prima den s lidma,s kterýma si mám co říct.

A jak píše Ucrop.....lidi,který by měl člověk i chuť zmuchlat a zahodit,stejně nedojedou...a je to,možná,i dobře......proč si kazit den s nějakým debi*em.....

tož tak...... :wink:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » čtv 04. zář, 2008 17:31

RUNAR píše:Ukrop, TongPo:
Co zase hubujete, jestli Pucmaz o sobě píše pravdu a opravdu cvičí autentický okinawský Goju-ryu tak nemusíte mít starost.
Proč se do něj navážíte?...

Mý příspěvky nemají téměř žádný "politický" pozadí, jen do Pucmaze reju (za to že nechce na setkání bu). Jsem už prostě takovej, já se jako provokatér narodil... :twisted:

PS: Už jsi určitě někdy slyšel rčení, že je někdo drzej jako lázeňská veverka... :wink: Tak ta veverka - ta se učila u mě... :twisted: 8)
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » čtv 04. zář, 2008 17:35

pucmaz píše:...styly- ty jo a to po me vazne chces abych sem napsal co si myslim o vsech techto stylech? To by bylo minimalne neeticke... a hlavne by to pak zase vydalo na 10 stranek flamu :oops:...

Nebraň se tomu, uvolni se... Máš to v sobě, chce to ven a ty to víš... Tak piš, piš... :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod roza » čtv 04. zář, 2008 17:51

RUNAR - tyyy jo,koukam ze ses nejen bankovni urednik ale jeste k tomu i sqelej psycholog - takhle me rozkryt po par prispevkach.....

Nelibuju si v blbym vopruzu,ale v tvym pripade snad udelam vyjimku - ve snu by me nenapadlo,ze se poseres a zacnes vyvadet jako hysterka kvuli tomu,ze ti nekdo napise nesouhlasnej prispevek...

Nevsimat si uz asi fakt nejde,chodim sem leta denne a posledni rok je tu snad kazdej druhej prispevek tvoje basnicka,takze.....

Ale znova ti rikam,a specialne v tomhle foru,kde jde o srandu a ryti - neber to tak vazne....
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » čtv 04. zář, 2008 18:07

Jendis píše:s někým si pinknu(co Gravere,přijedeš

Zatím to vypadá, že by to vyšlo (i když koukám, že v xgymu už boxovcí pytle mají :wink: ).
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » čtv 04. zář, 2008 18:09

graver píše:
Jendis píše:s někým si pinknu(co Gravere,přijedeš

Zatím to vypadá, že by to vyšlo (i když koukám, že v xgymu už boxovcí pytle mají :wink: ).

Jako,že budeš za boxpytel???To ne...já musím hodně piánko......léčím se a nehodlám si to "potento" nějakým divočením.Ale pinknout si chci..... :wink:
Kdeže to cvičíš???....není to náhodou v Globalu u M.Haluzy????
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » čtv 04. zář, 2008 18:19

Ne, jen tak zdravotně a na pohodu: http://www.skkp-karate.xf.cz/
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 05. zář, 2008 8:51

roza píše:Nelibuju si v blbym vopruzu,ale v tvym pripade snad udelam vyjimku - ve snu by me nenapadlo,ze se poseres a zacnes vyvadet jako hysterka kvuli tomu,ze ti nekdo napise nesouhlasnej prispevek...

Nevsimat si uz asi fakt nejde,chodim sem leta denne a posledni rok je tu snad kazdej druhej prispevek tvoje basnicka,takze.....

Ale znova ti rikam,a specialne v tomhle foru,kde jde o srandu a ryti - neber to tak vazne....

No podívej, tohle je typycky vopruzáckej styl blbý politický debaty co má snad přesvědčit voliče nebo co? :)

Ty jsi se totiž posral, začal jsi jako první používat místo argumentů OSOBNÍ výpady a evidentně ti nejde o to věcně debatovat nad tématem .

Nalijme si čistýho vína:

Tvůj problém, je moje vystupování tady na foru, asi jsi nikdy neřešil nic vážnýho když tě dokáže vytočit říkačka, to snad ani není pravda.
Jestli ti říkačka v topicu Vol.3 příjde nestoudná a netaktní tak se nedohodnem
No bude to pokračovat asi takhle:

Ty: budeš se vehemntně snažit přesvědčit místní publikum že já jsem blbý a ty chytrý

Já: budu dělat blbečka z tebe

Taková debilní hra mě nebaví a hrát to nebudu.

Takže jsou další dvě možnosti:
A-Domluvíme fight, kvůli říkačkám a hádce na netu. :roll: :)

Můj přístup je takovej že do vážně branýho a nepřátelskýho= nesportovního fightu jdu jen když opravdu musím, jinak se tomu HUMUSU snažím co nejvíc vyhnout i na ulici.
Ale jestli mě chceš vyzvat na nepřátelskej fight tak SAMOZŘEJMĚ PŘÍJDU ale na setkání Vol.3 NE, nebudu si takovým humusem kazit fajn den s kámošema.
Leda někdy po 4.říjnu ale do žádný tělocvičny tyhle hovadiny nepatří takže někde venku (nejlíp u dětskýho pískoviště, tam maj ty důvody asi nejblíž :) )

B-můžem to pořešit dospěleji a efektivněji bez debilní zášti tak že si mě nebudeš všímat(já si tebe nevšímal nikdy) a každej si budem myslet jakej je ten druhej blbec.

Vyber si
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 05. zář, 2008 9:12

Tohle je zbytečný...... :wink: ......aneb,jak padlo v jednom filmu:"rozviňte svůj klid ".
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod roza » pát 05. zář, 2008 9:15

RUNAR - cos nepochopil ne vete "neber to tak vazne....."?
Nestihas?Mas brouka?

Co takhle moznost C:normalne se pohadat na netu,jako obvykle,casem se dopracovat k tomu,ze ten druhy by taky mohl mit kus pravdy a priste si dat pozor a nepsat sem demagogie.Pak se normalne potkat na setkani3 ,pokecat nebo zablbnout,pak si dat par pif a byt v klidu?Ja myslim ,ze bychom si nad pullitrem rozumeli,je s tebou sranda - jenom velkej joker hodi do placu ze ja s Luenem jsme delali pohadky pod nalepkou karate....ten je fakt cool :lol: :lol: :lol:

Ok,nebudem vyrabet problem......

Pa

Jendis : presels od chladnych zbrani na Peacemaker? :wink: :lol:
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod SiuLouFu » pát 05. zář, 2008 9:37

RUNAR píše:... (zkraceno) ...

Takže jsou další dvě možnosti:
A-Domluvíme fight, kvůli říkačkám a hádce na netu. :roll: :)

Můj přístup je takovej že do vážně branýho a nepřátelskýho= nesportovního fightu jdu jen když opravdu musím, jinak se tomu HUMUSU snažím co nejvíc vyhnout i na ulici.

... (zkraceno) ...

Tim nesportovnim fightem mas ve Tvem pripade na mysli treba neco takoveho? (nutne dokoukat az do konce) :wink: :lol:
Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 05. zář, 2008 9:44

roza píše:
Jendis : presels od chladnych zbrani na Peacemaker? :wink: :lol:

Ani ne...jen mně to tady přijde fakt zbytečný.....o hovně.... :wink:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » pát 05. zář, 2008 9:44

Jendis píše:A jak píše Ucrop.....lidi,který by měl člověk i chuť zmuchlat a zahodit,stejně nedojedou...
Xaltotunů je málo :D
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 05. zář, 2008 10:01

Roza:
Já brouka nemám
ale zase nikdy mrtvýho brouka nedělám

Sorry ono se to rýmuje, jestli tě to uráží, tak se omlouvám :)

Taky jsi docela joker, jako z toho vtipu o Chuckovi.
Když RUNAR napíše říkačku na net, Roza to považuje za osobní urážku :D

No nic, tvůj poslední příspěvek mi sedí, první rozumnej do pohody 8)
Na tomhle se samozřejmě shodneme.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé