U setkání se zbraněma byla trochu jiná situace,tam jde ve sparringu o kejhák trošinku více.......proto se to mírně "selektovalo".
A nás,zbraňových,je míň(a ještě nejsou všeci ochotni do sparringu).....
Tady to,dle mne,nemá smysl.
roza píše:Ne,jsem pevne rozhodnut...chvili jsem premyslel,jestli jsem si neukousnul moc velky sousto,ale ted jsem si jistej,ze to dam!
Takze si spocitam slachovy drahy,naucim se nazpamet par seznamu mrtvejch cinanu a k tomu nejakej ten koan,abych mel co Ukropovi recitovat,nez vstane na 8.....![]()
Nikdo vhodnejsi neni.....
roza píše:Jendis - blázníš,dědku?????![]()
![]()
![]()
![]()
Sou teprve dve odpoledne a ty uz ses jak delo?
Tohle by prece nikoho strizlivyho nenapadlo!!!!
(to prece musim vedet,uz jsem taky parkrat v zivote strizlivej byl...)
Pro vas,neprazaky : v Prazéééé,woééééé![]()
roza píše:
Podle toho,jak te Ukrop nabere.....pokud jenom smrncne blatnikem,tak to te do Prahy nedotahne...ovsem kdyby te poradne rozmaznul a namotal do podbehu,tak to je pak na sichr
masta_FN píše:Takže, 4. října X-GYM by měl klapnout, můžeme to mít teda cca. od těch 14 ti hodin, být tam můžeme do večera - 7 hodina třeba. - nějaký fotky a info zde http://www.xgym.cz/
Jinak vstup, uvažoval jsem o kilču, přeci jenom je to solidní zázemí a máme to jen pro sebe na skoro "celej" den, ale Panda hovořil že to pro někoho může být dost, tak jsem ochoten dohodnout že bysme vstup nechali na pade minimum a kdo je ochoten trochu podpořit tělocvičnu tak dá kilčo, i tak si myslim že to je směšná částka, když vemu kolik se platí za hodinu tréninku po Praze běžně. Nechám to na Vás, diskuze vítána
Jendis píše:wolle.....
ukropcany píše:
4jendis - už sa toľko nepodceňuj s tým sparingom, ver, že viem dostať z každého podceňováka maximum...![]()
S dopravou uvidíme, závisí ako presne by sme išli... ak pôjdem autom, tak určite...
ukropcany píše:...4jendis - už sa toľko nepodceňuj s tým sparingom, ver, že viem dostať z každého podceňováka maximum......
ukropcany píše:Uf, no konečne mám chvíľu čas, takže chronologicky:
4hellas - neprovokuj, dobre?Lebo poprosím Fjodra keď príde, nech si «a vyberie za sparinga na celý seminár...
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník