Sel jsem se tam teprve domluvit, co vlastne bude dal a vzit podpis od Rozy na jisty pokus, kdyby neco fakt chtel. Kazdopadne se si - fu Rzounkovi tady jak jsem slibil omlouvam, ze jsem ho s panem Pavelou oznacil za cinskeho agenta ci ze maji rudou knizku..
Vyjadroval jsem se k tomu opravdu unahlene, protoze k danym tvrzenim jsem nemel zadne dostatecne dukazy, jen slo o narazky, ktere jsem delal jako reakci na jejich obhajovani soucasne Ciny(rozhodne mi to neprislo jako duvod k absolutni rvace). I k tomu, ze by pan Pavela vozil do CR letaky z CLR (Pavelovo obhajovani vstupu komunistickych vojsk do Tibetu vykladat jako nejskvelejsi pokrok, jakeho se Tibetanum dostalo mne opravdu nastvalo), jak jsem naznacil Faktovi v reakci na Pavelu...(Z me strany se jednalo o nepodlozene vtipkovani).
NYNI K SAMOTNE NASTEVE jako reakci na vyzvu k souboji - JAK JE JASNE Z FORA DAVID SEJNA NA CINSKA BOJOVA UMENI - Sel jsem tam domluvit nejprve podminky a vzit si Rozuv podpis, vyvinulo se to vsak bohuzel jinak k pouziti sebeobrany:
Jak se pozdeji vyjadril kamarad, se kterym jsem tam sel, vstoupili jsme do kruhu nepratelsky naladenych - negativnich sil a opet z nej vysli - vcelku. A tedy ukol, ktery jsme si dali - navstivit skolu si - fu Rzounka a potkat se s jeho sampionem Rozou byl splnen (kontakt byl navazan - i kdyz vlezt tam byl hazard, coz si uvedomuji o to vic ted, kdyz pisu tyto radky a ze to dobre dopadlo je myslim kvuli tomu, ze sily tibetskych bonu, kvuli kterym jsem se s nima pohadal , ktere nas myslim obklopovaly s kamosem, nas ucinily dostatecne odolnymi k dostani se ven).
Vsem doporucuji, nikdy nepristoupit jen tak na vyzvu a jit nekam do druhe skoly se treba jen o necem domluvit, s jejimz zakem se mate utkat a ktera je k Vam navic (kdyz jste rikal, ze jejich si - fu ma v oblibe soucasnou Cinu a jejich system) nepratelsky naladena. Bylo to nejen fyzicke, ale predevsim psychicke cviceni, ktere uz bych nikdy znovu nedelal. Navic vydat se tam sam ci jen s jednim kamosem - teprve nyni jsem pochopil, co je to vyraz strcit hlavu do jamy lvove...
TAKZE: 16:15 stojim pred Legerovou 34 (skolou si - fu Rzounka) a vidim zavrenou branu bez kliky a spoustu zvonku lidi, jejichz jmena nemaji s WT evidentne nic spolecneho (mistni obyvatele domu). Mackam tedy 2 nepopsane zvonky a par minut cekam, nic se nedeje. Kamarad podrobne zkouma dalsi nepopsane a rika, ze na jednom jsou zbytky neceho, co by mohl byt napis Wing-tsun. Mackame tedy a hned se ozyva zvonek, otevirajici vstupni vrata. Prochazime branou a jdeme do dvora, kde ma byt skola. Pri pohledu na dvere skoly v patre nad schody je mi jasne, ze me predstavy, se kterymi do skoly jdu - ze zkusime s Rozou zjistit, jak silne je nase odhodlani mlatit se kvuli recem na netu, vzit ten podpis a kdyz jich tam bude moc, dvermi uteci, byly prilis naivni. Na dverich je mriz, kterou otvira typ vyhazovac - ptam se - znas Rozu? A rikam si, ze temahle mrizema se ven jen tak nedostanu - a doufam, ze ve skole neni moc dalsich bojovniku (protoze ac je i kamos mazak, zacina nejak divne mrkat).
Typ u vchodu rika, ze Roza jiz ceka a prochazim tedy mrizi a dverma za nima, ktera chce typ vyhazovac ve dverich hned zamknout, zatimco kamos je jeste venku. To uz je na mne moc, zastavuju se u dveri, aby je nezavirali a rikam, ze alespon bez 2 cloveka dovnitr jen tak nejdu (prede mnou je telocvicna a ja se blahove domnivam, ze v ni se nase pomerovani s Rozou odehraje). Diskutuji tedy zatimco mi rikaji, ze nikdo 2 domluven nebyl a ze mam jit dovnitr sam (jsem si jist, ze z te zamrizovane cely bych se jen tak nedostal, kdyz navic zacinaji z temne chodby vzadu vychazet dalsi zaci ci kdo - na videu vetsinou ve zlutych habitech). Po chvili prichazi si - fu Rzounek, diva se na kamose - ja lituji, ze jsem jich nevzal aspon 7 a rika, OK jednoho muzem navic pustit. To mne ovsem prilis neuklidnuje. Jdu dal..
V prvni telocvicne, kde jsem doufal, ze kdyz dojde k nejhorsimu, nepusti nas ven a vypukne to, se vsak nase pomerovani nekona, vedou nas do druhe jeste vice vzadu a za dalsimi dvermi, kde jsou dalsi zaci ci kdo. Jsem si jist, ze je prusvih a velmi mne zajima, jak se dostanu v pripade trosku vetsi eskalace napeti ven z tohoto nekde vzadu za domy hodne izolovaneho mista.
Chci po Rozovi kapku krve k podpisu dokumentu o souboji, aby nebyla prilis postizena nase karma, jak jsem rikal drive v odpovedi na Rozovu vyzvu, ktery by se odehral za nejaky cas (navic mi v utery zavolali, ze mam jit ve ctvrtek (dnes) v 19:30 s lidmi jako Zielinec z vedeni SNK - ED na jednani. Si-fu Rzounek rika, ze podpis dokumentu o souboji kapkou je nesmysl, ze je treba se bit. Zaujimam tedy streh a doufam, ze situaci nejak uklidnim, abych to zvladl ve stavu, v jakem se muzu na te schuzi vecer ci na dalsich jednanich pristi dny ukazat. Roza mne ovsem nenechava na pochybach, ze jeho vztek na me narazky je dostatecny, aby mi rozbil hubu a ja musim vykryvat prvni bocni kopy a proslapy. Dodrzuji WT streh, kryji a cekam, ze jeho nadseni pro bitvu a mlaceni se kvuli slovum, za ktere nam nikdo nic neda a z ceho muzou byt jen problemy vyprcha..Nedeje se tak a Roza pridava primy kop, pak neco jako joko - geri a nejake haky. Kryji a snazim se drzet vse pod kontrolou. Si - fu Rozounkovi jasne vysvetluji, ze proti nemu ani jejich stylu (navic ucil li Milu Jedlicku i Drdlu musi byt v kung - fu dobry), nic nemam.
Jen jsem reagoval nelibe na jejich vychvalovani soucasne Ciny (ktere neverim) a ze Pavela rika, ze je v Tibetu lip, kdyz jim Cinani znicili feudalismus. (Vse by melo byt nahrano a bude po zpracovani do PC podoby bude dan doufam odkaz).
Pak jsem jeste pridal nekolik slov, ze jejich fascinace soucasnym cinskym zrizenim mi pripada, jako kdyz u nas byli lide v roce 48 fascinovani komunismem.. Ale to uz mne kamarad tahal za rameno, at drzim radeji hubu, protoze se na mne vsichni divali nejak agresivneji, priblizovali se a meli obliceje vylozene utocne naladene (nekteri zaci napinali kolem svaly, jako by mne chteli srazit i oni). Takze se radeji presunujeme pomalymi kroky k vychodu a na zastavce si rikame, ze jestli jsme tam sli jako zkousku nasi psychicke a fyzicke odolnosti a kondice, priste uz se budem pekne drzet, aby jeden z nas nepokousel tygry v jejich doupeti.
Na skolu si - fu Rzounka i na jeho osobu (o ktere jsem slysel z dejin ceskeho kung - fu jako o dobrem mistru a myslim, ze jiste dobry bude a dost toho umi) jsem se chtel podivat uz davno. Ze se mi to povedlo az za takovychto dost silenych okolnosti je fakt zazitek, na ktery jen tak nezapomenu.
VIDEO SEM BUDE DANO, AZ MI HO DAJI - Podle mne tam jde jen o z me strany jen o klasicke kryti technik, kdyz jsem zjistil, ze podpis ci jednani nebude a hned se musel branit: