Trénoval jsem u hanzlíka v beer gymu, pak sem se zranil a delší dobu nechodil a ted vůbec nevím kdy a kde se trénuje, páč naše tělocvična je zavřená ten kontakt co má na internetu nefunguje

TF píše:zdar všem, chtěl jsem se zeptat jestli nevíte jak jsou tréningy thai-boxu v mladý bolseslavi tedka přez prázdniny? je jedno jakej klub.
Trénoval jsem u hanzlíka v beer gymu, pak sem se zranil a delší dobu nechodil a ted vůbec nevím kdy a kde se trénuje, páč naše tělocvična je zavřená ten kontakt co má na internetu nefungujetakže pokud víte o rozpisu tréningů jakéhokoli thai-box klubu v mladé boleslavi nebo má zájem a přátelský sparing napište prosím předem dík
Szake píše:TF píše:zdar všem, chtěl jsem se zeptat jestli nevíte jak jsou tréningy thai-boxu v mladý bolseslavi tedka přez prázdniny? je jedno jakej klub.
Trénoval jsem u hanzlíka v beer gymu, pak sem se zranil a delší dobu nechodil a ted vůbec nevím kdy a kde se trénuje, páč naše tělocvična je zavřená ten kontakt co má na internetu nefungujetakže pokud víte o rozpisu tréningů jakéhokoli thai-box klubu v mladé boleslavi nebo má zájem a přátelský sparing napište prosím předem dík
U Hanzlíka sem dřív taky trenoval ale tak něják sem to tam zabalil...Teď trenuju v nově otevřenym Bulldog Gymu je to za bejvalim kinem Okem,jestli znáš Gate gym tak v přízemí se nachází tělocvična.kam chodíme bouchat. Do SZ sem ti poslal teloefon na člověka kterej tam trenuje aby si v případě zájmu ho mohl kontaktovat.
TF píše:Szake píše:TF píše:zdar všem, chtěl jsem se zeptat jestli nevíte jak jsou tréningy thai-boxu v mladý bolseslavi tedka přez prázdniny? je jedno jakej klub.
U Hanzlíka sem dřív taky trenoval ale tak něják sem to tam zabalil...Teď trenuju v nově otevřenym Bulldog Gymu je to za bejvalim kinem Okem,jestli znáš Gate gym tak v přízemí se nachází tělocvična.kam chodíme bouchat. Do SZ sem ti poslal teloefon na člověka kterej tam trenuje aby si v případě zájmu ho mohl kontaktovat.
jasný dík zkusím to a tréningy jak sou nevíš? nechci ho už tedka večer otravovat ale že bych hned zítra nastoupila jaký s tím máš zkušenosti ? cena a tak je to lepší než u hanzlíka?
TF píše:jo a ještě detail když chci přijít bouchat normálně pod trenérem musím se předem ,,objednat" a zavolat tomu chlápkovi nebo stačí prostě přijít ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník