Už delší dobu mám problémy s praskáním kloubů. Jde hlavně o kotníky, někdy kyčle, někdy kolena, ale i zápěstí. Při "křupnutí" mě nic nebolí ale něco mi říká že to není úplně zdravý zvuk...

wushupetr píše:Možná to s tím nebude mít nic společnýho, ale co tak na sebe hodit při téninku nějaký stahováky no a možná by prospělo to nějak posilovat. Nemyslím dělat dřepy s činkou ale třeba na ty kotníky a kolena cviky třeba výdrže jako stání na jedný noze, stání na jedný noze na špičce a tak. Mě praská v kotníku i když normálně chodím a občas mi to CVAK CVAK CVAK CVAK už leze na nervy, ale zlepšilo se to po tom, co jsem začal dělat tyhle výdrže.
player píše:Me "praska" kde co.Krk permanentne pri otaceni hlavou ze strany na stranu uz od mala.Potom to jsou kycelni klouby, kotniky, prsty u nohou, obratle, zebra....To uz jsou ale zalezitosti docasne, jak to "srovnam" strecingovym cvicenim, je to v cajku.Jen ten krk je holt stalice:)
ukropcany píše:Každý to totiž pochopí - ak na toho týpka s jazvami po xichte vztiahneme ruku, zavolá na nás svoju ženu a to ešte len bude prúser...Brýlky, nebýlky...
Adamos píše:player píše:Me "praska" kde co.Krk permanentne pri otaceni hlavou ze strany na stranu uz od mala.Potom to jsou kycelni klouby, kotniky, prsty u nohou, obratle, zebra....To uz jsou ale zalezitosti docasne, jak to "srovnam" strecingovym cvicenim, je to v cajku.Jen ten krk je holt stalice:)
Zebra?? :-O tak to teda nezavidim... U mě stálej ten kotník a zápěstí.. Rozcvičit to nejde... Na začátku tréniku kdyz se rozehřejváme běháním tak je tam uplný ticho jen ja křupu.. Trosku trapas.. Ale ty to očividně moc neřešíš.. Takže myslíš že to neva? K doktorovi se mi moc nechce no..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník