Chlapi měli byste zhubnout.. Ne, teď už vážně.. Co mají znamenat ty vaše velkohubé kecy o tom, že aikidó nefunguje když s ním nemáte zkušenost a nebo jen minimální na nějaké stáži ČAA, případně že jste to nějakému cičenci aikidó nandali?

Bokuto píše:Božííínku to nééé!![]()
Chlapi měli byste zhubnout.. Ne, teď už vážně.. Co mají znamenat ty vaše velkohubé kecy o tom, že aikidó nefunguje když s ním nemáte zkušenost a nebo jen minimální na nějaké stáži ČAA, případně že jste to nějakému cičenci aikidó nandali?Příjde mi směšné podle tohoto odsuzovat celé BU, sám už nějakou dobu Aikidó necvičím, i když se k němu plánuju vrátit, pravda že jsou mnohem účinnější BU a BS, ale aikidó taky funguje. Zajeďte si někdy na stáž Nishio-ryu (Nishio-sensei byl žák Moriheie Ueshiby (zakladatele aikidó) a sám cvičil i jiná bojová umění jako třeba Judo, Karate, Iaido, Jodo...) nebo můžete navštívit i stáže Yoshinkanu, který u mě není moc oblíbený, ale až pak tady melte ta svá moudra... Jinak se vám nabízím i já sám, jsem sice mladý a nezkušený, v aikidó jsem žádných významných výsledků nedosáhl, ale myslím že mé zkušenosti z ostatních BU/BS a cvičení v posilovně mi dovolí udělat chybu a třeba pár úderů příjmout bez toho abych se sesypal jako mnoho aikidóků. Zvláště pak, pokud se vysmíváte tomu, že aikidisté nejedou naplno a že techniky jsou neúčinné, že nedokáží člověku ublížit.. Rád vám ty techniky ukážu, podělím se s vámi o zkušenosti a vědomosti, které mám.. Dokonce vám rád předvedu veškerá bolestivá osae, u kterých budete mlátit do země jako šílení a řvát že aikidó funguje. Toť můj názor.. Kontaktovat mě můžete přímo zde v tomto tématu, ať už budete chtít zjistit zda se ve vašem okolí nepořádá nějaká stáž, na kterou byste se mohli podívat a nebo pokud se se mnou budete chtít setkat..
NOKT píše:Hmmm strejda QuiGon.Jinn o tom už přemýšlel![]()
fighter99 píše:NOKT píše:Hmmm strejda QuiGon.Jinn o tom už přemýšlel![]()
Taky už jsem o tom přemýšlel, ale nikam se mě nechce cestovat abych si něco dokázal.. Sparing s lidma co dělaj aikido si můžu dát i v místě svýho bydliště, ale myslím si že ty lidi by nešli do nějakýho sparingu s pravidlama MMA.. proč taky? Jsou lidi který dokážou aikido použít, ale po x letech kdy to má člověk tak nadrilovaný že to přejde do podvědomí.. Ale i tak to není 100%.. Osobně si myslím že Bokuto akorát riskuje to že někdo s ním fakt do toho fightu půjde a to pak bude něco
Bokuto píše:Zkuste se nad tím zamyslet a třeba si představte sebe v pozici aikidó, že by například všichni neříkali "Aikido stojí za ho*no" ale "Bob (vaše jméno) stojí za ho*no" bez toho aby vás kdykoliv viděli, měli s vámi tu čest hovořit, či cokoliv jiného...
Tohle už je ale problém tvé vztahovačnosti (z určité míry i sebestřednosti) a s tím ti já osobně asi nijak nepomůžu
Bokuto píše:Kde je ten problém? Nikde nic s mojí sebestředností není, bavím se o aikidó a lidech co ho uráží tedy ten parametr ego tam vůbec není!
NOKT píše:Tak jo. Hodně štěstí![]()
Ale ty pravidla by mě osobně hodně zajímaly. Pravidla a vybavení.
mirsv píše:Tak jsme se s bokutem domluvili pres icq,pravidla budou podle MMA a chranice budou:zuby a bokuto si bere "licnicovou helmu",ja si beru klasickou,jo a bouchat se bude v bandazich(aby bylo mozny na plno provyst paky,skrceni atd.)Jinak by nas mel natocit nas spolecnej kamos,od nas z odilu a z bokutovi skoly.
fighter99 píše:mirsv píše:Tak jsme se s bokutem domluvili pres icq,pravidla budou podle MMA a chranice budou:zuby a bokuto si bere "licnicovou helmu",ja si beru klasickou,jo a bouchat se bude v bandazich(aby bylo mozny na plno provyst paky,skrceni atd.)Jinak by nas mel natocit nas spolecnej kamos,od nas z odilu a z bokutovi skoly.
Mohl by si prosimtě napsat něco o sobě? Jaký děláš BU/BS, jak dlouho a takDíky
Bokuto píše:...Už chápeš co je to za blbost nadávat aikidó?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník