Inak toto bol ten zápas - http://video.joj.sk/videa/kosztanko-ink ... -zaka.html škoda, že Erik do neho viacej nešiel... poznám ho inak...

cudles píše:fakt píše:cudles píše:Jasne, v podstate to co jsem si myslel, akorat nechapu proc do toho pletes vnitrni energii, principy a naky rodokmeny
Ale taky jsem chtěl využívat energie útočníka, používat nejlepší techniky z nejlepších bojových umění atd.,atd.
Jsou však kratší cesty a ve finále míň bolej.
Hele, asi si nerozumime, nepochopil jsi to...nikde jsem nepsal ze chci vyuzivat energie utocnika a pouzivat nejlepsi techniky z nejlepsich bojovych umeni, a ani to tak neni. Delam Thai, zacal jsem s nim minulej rok v rijnu v UK - Bulldog gym - www.bulldoggym.co.uk, a od ledna kdy jsem se vratil pokracuju u nas v Elgu pod Jirkou Zakem - www.elgo.tk
ukropcany píše:Inak toto bol ten zápas - http://video.joj.sk/videa/kosztanko-ink ... -zaka.html škoda, že Erik do neho viacej nešiel... poznám ho inak...![]()
Jendis píše:Takže evidentně nic.......přiznávám,že jsem si vážně myslel,že dojde aspoň na ten přátelský ťukec...no nic....spletl jsem se....
Jendis píše:Takže evidentně nic.......přiznávám,že jsem si vážně myslel,že dojde aspoň na ten přátelský ťukec...no nic....spletl jsem se....
ghekon píše:Mohli by si se slizounem podat ruce... Mimochodem, vi uz nekdo kdy se pude poradat dalsi setkani?
Bokuto píše:Božííínku to nééé!![]()
Chlapi měli byste zhubnout.. Ne, teď už vážně.. Co mají znamenat ty vaše velkohubé kecy o tom, že aikidó nefunguje když s ním nemáte zkušenost a nebo jen minimální na nějaké stáži ČAA, případně že jste to nějakému cičenci aikidó nandali?Příjde mi směšné podle tohoto odsuzovat celé BU, sám už nějakou dobu Aikidó necvičím, i když se k němu plánuju vrátit, pravda že jsou mnohem účinnější BU a BS, ale aikidó taky funguje. Zajeďte si někdy na stáž Nishio-ryu (Nishio-sensei byl žák Moriheie Ueshiby (zakladatele aikidó) a sám cvičil i jiná bojová umění jako třeba Judo, Karate, Iaido, Jodo...) nebo můžete navštívit i stáže Yoshinkanu, který u mě není moc oblíbený, ale až pak tady melte ta svá moudra... Jinak se vám nabízím i já sám, jsem sice mladý a nezkušený, v aikidó jsem žádných významných výsledků nedosáhl, ale myslím že mé zkušenosti z ostatních BU/BS a cvičení v posilovně mi dovolí udělat chybu a třeba pár úderů příjmout bez toho abych se sesypal jako mnoho aikidóků. Zvláště pak, pokud se vysmíváte tomu, že aikidisté nejedou naplno a že techniky jsou neúčinné, že nedokáží člověku ublížit.. Rád vám ty techniky ukážu, podělím se s vámi o zkušenosti a vědomosti, které mám.. Dokonce vám rád předvedu veškerá bolestivá osae, u kterých budete mlátit do země jako šílení a řvát že aikidó funguje. Toť můj názor.. Kontaktovat mě můžete přímo zde v tomto tématu, ať už budete chtít zjistit zda se ve vašem okolí nepořádá nějaká stáž, na kterou byste se mohli podívat a nebo pokud se se mnou budete chtít setkat..
Bokuto píše:Hoši, začínáte tady z toho dělat utkání, který rozhodne o účinnosti aikidó..
Přitom já jsem jen obyčejný buran odkaďsi z Moravy a aikidó už půl roku ani necvičím.. V tomhle zápase/sparringu dostanu asi nakopaný, ale co to změní? Jsem připraven bojovat i s dalšími lidmi a IMO mám ještě spoustu let života před sebou abych se naučil novým věcem, technikám, poznal nové lidi apd.
cudles píše:Myslim si že to nemá cenu, je to jako na fóru aikidó na lidé.cz...stejný argumenty, stejně slizkej přístup, prostě hnus![]()
ukropcany píše:4higen - prečo mne niekto niečo také neponúkne?![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník