Jendis píše:O konzistenci názorů se nepřu...nemluvil jsem o posunu osobnosti,změnách názorů,ale posunu jako takovém. Posunu v cestě.
Vezmi si třeba sebe....stále jsi žákem sifu Rzounka a jak se,za ta léta,vaše cesta měnila. A takových je tu víc....
roza píše:...A tak pouze čekám na ty,kteří před pár lety říkali:"....ale počkejte,když se to cvičí 15 let......"
Čekám,hoši.....
severin píše:Tak já si taky přihodím bilanci. Před 7 lety jsem založil filipínský vlákna, abych se něco dozvěděl o Kali/Arnis/Escrima,protože jsem o tom věděl kulový. Sledoval jsem narážky na Latosa Eskrima a Skirmen, zaznamenal příchod Gazdíka, dozvěděl se,že existuje nějaký Hradecký a sledoval napolo fiktivní postavu Guro Petera. Dále probíhaly dotazy ohledně cvičení fma v Ostravě a Brně, kde se do dneška téměř nic nepodniklo. Velká část fora je věnována mé debilitě,komerci,podvodům.Je mi navrhováno co ne/mám psát, do čeho nemám strkat nos a nabídky na sparing.Z toho pramení příspěvky lidí,kteří se mě zastali.Teď se forum ustálilo na informativní příspěvky, které se víceméně střídají podle stylu.Za těch sedm let se toho moc nezměnilo a většinou cvičí pořád stejní lidé,i když je tu větší nabídka stylů. Jen za poslední 2 roky je tak málo příspěvků,že je evidentní neochota k jakékoli diskuzi.Strávil jsem tu spoustu krásných chvil,ale taky nervů a teď radši zůstanu v roli občasného pasivního pozorovatele.Mabuhay bojovníci,teď zas někdo mladší
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník