TongPo píše:ukropcany píše:...boxerov poznám kopec, ale kladivo (doslova pocit kladiva, t.j. že ideš dole aj cez kryt) som zažil len asi 5x...
Když budeš chtít, můžeš to zažít pošestý...![]()
![]()
jeikob píše:ted jsem byl v německu ve špitále na kontrole. a koukal jsem večer na eurosport na k1 a box.mimochodem líbilo se mi to. ale všim sem si jedný věci a zaujalo mně to. ta k1 byl záznam nějakých ko utkání z poslední doby a hodně ti co vyhráli nebyli tak v pohybu jako ten druhej a to samé sem pak viděl v těch boxerských zápasech. zjednodušeně přišlo mi že už tolik nehopsaj ?? a další nejvíc ko bylo po low kick prostě těm jako by se podlomili nohy
RBR píše:jeikob píše:ted jsem byl v německu ve špitále na kontrole. a koukal jsem večer na eurosport na k1 a box.mimochodem líbilo se mi to. ale všim sem si jedný věci a zaujalo mně to. ta k1 byl záznam nějakých ko utkání z poslední doby a hodně ti co vyhráli nebyli tak v pohybu jako ten druhej a to samé sem pak viděl v těch boxerských zápasech. zjednodušeně přišlo mi že už tolik nehopsaj ?? a další nejvíc ko bylo po low kick prostě těm jako by se podlomili nohy
A proč by měli borci hopsat? Je to nějaká výhoda? Chápu, že si borec v rámci taktiky couvne dozadu, trochu se vyskáče (uvolní nohy) a pak pokračuje, ale skákat celý zápas, to musí být pěkná fuška a množství zbytečně spotřebované energie.
RBR
jeikob píše:RBR píše:jeikob píše:ted jsem byl v německu ve špitále na kontrole. a koukal jsem večer na eurosport na k1 a box.mimochodem líbilo se mi to. ale všim sem si jedný věci a zaujalo mně to. ta k1 byl záznam nějakých ko utkání z poslední doby a hodně ti co vyhráli nebyli tak v pohybu jako ten druhej a to samé sem pak viděl v těch boxerských zápasech. zjednodušeně přišlo mi že už tolik nehopsaj ?? a další nejvíc ko bylo po low kick prostě těm jako by se podlomili nohy
A proč by měli borci hopsat? Je to nějaká výhoda? Chápu, že si borec v rámci taktiky couvne dozadu, trochu se vyskáče (uvolní nohy) a pak pokračuje, ale skákat celý zápas, to musí být pěkná fuška a množství zbytečně spotřebované energie.
RBR
no jen že dřív mi přišlo že byli víc v pohybu
ukropcany píše:4TongVonPo - no že som si to neprečítal včera pred tou pizzou... by som Ti zožral aj druhú pólku...![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník