littleass píše:Neměl by někdo zájem o dvě bedny origoš fašounských samopalů???Jsou prý v dřevěných bednách v oleji.Ty klasický s těma rovnýma dlouhýma zásobníkama,ty co jsme měli možnost vidět v seriálu Major Zeman.Víme přibližně kde jsou zakopaný ale chce to někoho s detektorem kovů!!Nehcem ho ale kupovat a o nikom kdo by ho půjčil nevímeJako odměna by bylo pár kousků
RBR píše:littleass píše:Neměl by někdo zájem o dvě bedny origoš fašounských samopalů???Jsou prý v dřevěných bednách v oleji.Ty klasický s těma rovnýma dlouhýma zásobníkama,ty co jsme měli možnost vidět v seriálu Major Zeman.Víme přibližně kde jsou zakopaný ale chce to někoho s detektorem kovů!!Nehcem ho ale kupovat a o nikom kdo by ho půjčil nevímeJako odměna by bylo pár kousků
Si děláš srandu, takhle něco takového vytrubovat na fóru, na který je monitorován bezpečnostními složkami. I kdyby se to podařilo najít, jakém budou stavu, co splnění zákonných podmínek ohledně získání a držení střelných zbraní atd.?
RBR
Tribute píše:vole cena jednoho tohodle samopalu je podle stavu od 1000 eur do 15000 eur jsou to legentární Mp40 je to sen každáho kdo dělá military history, ale u nás se tyhle zbraně shání dost na hovnou je jich málo. Kdyby jsi sehna nějaký Fg42 vysadkářské útočné pušky tak těch se vyrobylo ve válce asi je 9000 první řada v roce 42 v počtu 2000 a druhá v roce 44 s počtu 7000 tahe hračka se prodává od 45 000 eur, ale jo na ty mp40 zkus military club erica nebo borce co dlějí SS my to mám moc rádi tyhle samopaly pořád lepší než ty jugoslávksé kopie se zakřiveným zásobníkem na 25 ran
littleass píše:Toman píše:Já mám detektor Garett, slušnej ... a nějaký granáty by nebyly
Nevim možná v té bedně bude i něco jiného.%Ríkal mi samopaly a možná pistole-taky ty z Majora Zemana![]()
![]()
......jezisi....littleass píše:Neměl by někdo zájem o dvě bedny origoš fašounských samopalů???Jsou prý v dřevěných bednách v oleji.Ty klasický s těma rovnýma dlouhýma zásobníkama,ty co jsme měli možnost vidět v seriálu Major Zeman.Víme přibližně kde jsou zakopaný ale chce to někoho s detektorem kovů!!Nehcem ho ale kupovat a o nikom kdo by ho půjčil nevímeJako odměna by bylo pár kousků
pm píše:littleass píše:už sem pravděpodobně sledovanej
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků