Genesis píše:1) Romská otázka a problém je minimálně z poloviny způsobenej bílou většinou.
Genesis píše:2) Já osobně bych ho řešil tak, že bych určil jasný pravidla pro všechny a V©ICHNIby je museli dodržovat, ať jsi černej nebo bílej, pokud děláš bordel, deš sedět.
Genesis píše:3) Romům bych pomáhal se začleněním do společnosti
luen píše:khooca píše:Hustý....luen píše:Bohuzel je kolem toho zase hysterie a stane se to asi predmetem politickych spekulaci: http://www.lidovky.cz/text-pisne-alese- ... kultura_jk
Nepřestává mě udivovat, jak jsou všichni neuvěřitelně zblbnutý. Stačí se křivě podívat a už je člověk rasista, fašista nebo komanč. Nikdo už neřeší to, že si za to ta etnika můžou v drtivé většině sama. O barvě pleti to fakt není..
Hlavně ten song je předně vyjádření nespokojenosti s vládnutím našich politiků (není se čemu divit, politici si z nás dělají otevřeně srandu) a ne o nějakých rasistických náladách ... A. Brichtu jsem "párkrát" hlídal (nějaké to turné po ČR) a vážně rasista není ... njn, ale proč nevyrobit senzaci, když je to teď moderní
http://www.lidovky.cz/vlna-rasismu-v-ce ... _domov_mtr
... atd ... je to ubohost našich politiků, novinářů, že chtějí exhibovat za každou cenu
jeikob píše:včelí medvídci to je jistě magořina. ale brichta pokud není rasista on mezi náma bejt rasistou chce být označen málokdo:) tak je přinejmenším pitomej nebo se veze na modní vlně. je to cool být nasraný na cikány a nemakačenky a asocialy . a v době kdy se zapalujou oněm nepřizpůsobivým baráky,zkoušej organizovat pogromy,a populární zpěvák volá po jakémsi deratizerovi ,byt myšleno ironicky.mimochodem každej to může pochopit jinak neni povinost posluchače pochopit co chtěl brichta říct. řiká se tomu odpovědnost. tady taky reagujete na zaležitosti kolem bu . Tak že to označení brichty co by rasisty ,fašouna mu patří ,měl přemýšlet než něco pustí ven.
Genesis píše:jeikob píše:včelí medvídci to je jistě magořina. ale brichta pokud není rasista on mezi náma bejt rasistou chce být označen málokdo:) tak je přinejmenším pitomej nebo se veze na modní vlně. je to cool být nasraný na cikány a nemakačenky a asocialy . a v době kdy se zapalujou oněm nepřizpůsobivým baráky,zkoušej organizovat pogromy,a populární zpěvák volá po jakémsi deratizerovi ,byt myšleno ironicky.mimochodem každej to může pochopit jinak neni povinost posluchače pochopit co chtěl brichta říct. řiká se tomu odpovědnost. tady taky reagujete na zaležitosti kolem bu . Tak že to označení brichty co by rasisty ,fašouna mu patří ,měl přemýšlet než něco pustí ven.
Tak zrovna Brichtu bych jakkoliv neodsuzoval. Ta jeho písnička vážně rasistická není, to by se dalo pak říct o čemkoliv vytrženym z kontextu a člověk by se na veřejnosti nemoh vyjádřit k ničemu, aby to náhodou někdo nezneužil. Prostě vidět v jeho písničce rasismus mi přijde právě jako jetí na tý módní vlně a stavění se do pozice člověka, co to hrozně odsuzuje. A to už se mi nelíbí, jasný, máme problémy s extremismem, ale zase vidět ho všude to je trochu přehnaný a měli bysme ještě pořád bejt schopný rozlišit, kdy je potřeba s něčim bojovat a kdy se nám něco jen takový zdá, ptže máme rozprouděnou krev extremistama.
Genesis píše:Čtu to tady po pár dnech a nestačim se divit, jak mě lidi jako Defendu označujou za typ k zániku určenýho humanisty. Copak vy ste nečetli, co jsem psal?![]()
defendu píše:Genesis píše:Čtu to tady po pár dnech a nestačim se divit, jak mě lidi jako Defendu označujou za typ k zániku určenýho humanisty. Copak vy ste nečetli, co jsem psal?![]()
Právě,že četli![]()
Píšeš totiž hrozný sračky,který nejsou podložený tvýma zkušenostma (tím myslím velmi intenzivním kontaktem s touto menšinou),ale jen humanistickýma žvástama.
Kolik máš např. cikánů-kámošů ve svým mobilu?Já tři,jsou dle měřítek bílých velmi úspěšní ve svých legálních oborech a opravdovou inspirací pro ostatní z jejich menšiny.Kdyby ovšem ostatní věděli v čem lítaj,tak by je za příklad nedávali....krev prostě nezapřou.
Doufám,že se ti někdy otevřou oči....ale to bys musel vyjít do ulic a tam se s nima seznámit....ale to by bylo moc nebezpečný,viď?![]()
defendu píše:Genesis píše:Čtu to tady po pár dnech a nestačim se divit, jak mě lidi jako Defendu označujou za typ k zániku určenýho humanisty. Copak vy ste nečetli, co jsem psal?![]()
Právě,že četli![]()
Píšeš totiž hrozný sračky,který nejsou podložený tvýma zkušenostma (tím myslím velmi intenzivním kontaktem s touto menšinou),ale jen humanistickýma žvástama.
Kolik máš např. cikánů-kámošů ve svým mobilu?Já tři,jsou dle měřítek bílých velmi úspěšní ve svých legálních oborech a opravdovou inspirací pro ostatní z jejich menšiny.Kdyby ovšem ostatní věděli v čem lítaj,tak by je za příklad nedávali....krev prostě nezapřou.
Doufám,že se ti někdy otevřou oči....ale to bys musel vyjít do ulic a tam se s nima seznámit....ale to by bylo moc nebezpečný,viď?![]()
kjang píše:http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/clanek.phtml?id=644945
článek k videu o muslimské Evropě, které zde bylo...
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 5 návštevníků