defendu píše:...Co se týče tibeťanů, tak tam musíte Pavelu chápat, žije v obrovsky zalidněné zemi, kde 1,2 miliónu zavražděných tibeťanů čínskými komouši evidentně nehraje vůbec žádnou roli...
cohen píše:Co je mi ale podozrive najviac, ze sa taketo obvinenia vo velkom vrojili az po smrti osoby, ktora nema sancu sa obhajit. A to je podla mna cisty hyenizmus.
pavela píše:Dlouho jsem nenavštívil bojovaumeni a nestačím se divit. Místo bojových umění se probírá největší špína národa a urážka lidství Václav Havel a jeho guru, nacista, ultrabolševik a krvavá parodie na buddhistického mnicha Dalajláma. Asi se sem zase dlouho nepodívám. Sbohem PS:Bliju !
YueFei píše:pavela píše:Dlouho jsem nenavštívil bojovaumeni a nestačím se divit. Místo bojových umění se probírá největší špína národa a urážka lidství Václav Havel a jeho guru, nacista, ultrabolševik a krvavá parodie na buddhistického mnicha Dalajláma. Asi se sem zase dlouho nepodívám. Sbohem PS:Bliju !
.....![]()
Ale nezapomeň,že největším nebezpečím pro Západ a hlavně pro Evropu jsou Muslimové a žlutý opice!!!!![]()
![]()
Minulý týden...Nakupuju u čongů-odložim si kolo hned za vchodem kde je spoustu místa a nikomu nepřekáží(zapoměl jsem si zámek a nechtěl jsem aby mi ho ukradli místní indiáni kterých v této lokalitě žije požehnaně)
čong ping pong na mě najednou začal křičet přes celou prodejnu:"To kolo pryč dělej dělej"-ten tón to bylo fakt maso.Tak mi trochu ruplo jelikož jsem Beran a zakřičim na něj:"Co na mě křičíš ty opice Já jsem se tu na rozdíl od tebe narodil!"....To nečekal a povídá "Prominout Pane Prominout nashledanou"
Žlutý opice a Muslimové to je větší průser než Havel
kjang píše:Na Václava Havla může mít každý samozřejmě svůj názor. Pro mne to byl statečný člověk, který nemlčel v hnusných dobách normalizace. A ani potom. Že leží v žaludku takovým lidem jako Pavela, je naprosto v pořádku.![]()
Jedna věc se ale komunistům povedla. 100 krát opakovaná lež se stává pravdou a to jak vidno funguje, viz zmínka Defendu, cituji:
"schválně, co by jsi řekl o člověku, který ve prospěch svůj a svých kamarádů prolomil Benešovy dekrety a nechal si vydat majetek v hodnotě stovek miliónů korun, který byl jeho rodině zabaven ne z důvodu nástupu komunismu, ale z důvodu kolaborace jeho rodiny s nacisty, čímž se na něj žádným způsobem nevztahoval restituční zákon?"
Takže teď místo lží fakta:
1) Barrandovské ateliéry - byly znárodněny hned v r. 1945, ale ne z důvodu kolaborace s nacisty, ale na základě zvláštního dekretu č. 50/1945 Sb., o opatřeních v oblasti filmu. Havlovi nežádali o restituci.
(http://www.zakonyprolidi.cz/cs/1945-50)
Na budovatele Barrandova Miloše Havla, strýce Václava Havla, se vztahoval jiný dekret, tzv. malý, za spolupráci s okupanty, ale r. 1947 byl soud pro nedostatek důkazů zastaven.
http://www.csfd.cz/tvurce/27961-milos-havel/
http://www.czsk.net/svet/clanky/osobnos ... milos.html
2) Barrandovské terasy - byly znárodněny až po r. 1948. Byly tedy restiuovány po právu.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Barrandovsk%C3%A9_terasy
3) Palác Lucerna - znárodněn po r. 1948 - restituce po právu.
4) dům na Rašínově nábřeží - znárodněn po r. 1948 - restituce po právu.
defendu píše:cohen píše:Co je mi ale podozrive najviac, ze sa taketo obvinenia vo velkom vrojili az po smrti osoby, ktora nema sancu sa obhajit. A to je podla mna cisty hyenizmus.
To, že k tobě nějaká informace dorazila až nyní neznamená, že předtím neexistovala...Ti, kteří tyto skutečnosti vědí řadu let neměli potřebu je dále šířit, protože dotyčný byl ze hry..., ale když se teď začalo hysterčit s jeho skonem, tak se prostě jen někteří lidé diví, koho to vlastně ostatní glorifikují a více na to poukazují...všechny informace jsou notoricky známé roky, nic se neobjevilo až teď...
TongPo: děkuji, že jsi mi otevřel oči...žil jsem v blažené nevědomosti, ale řeknu ti.........vůbec bych to do toho mnicha neřekl....takovej nanicovatej a přitom takovej šílenej řezník
ukropcany píše:Dalt píše:...chci rict ze ta teorie o penezich tady prilis neplati) ...
Sorry, ale iný sa nehodí... o peniaze, resp. moc ide vždy až na prvom mieste... a to sa týka aj ľudí, ktorí aj na Slovensku stáli za revolúciou... z čoho iného ako z peňazí sa revolúcie platia? Z verejných zbierok pod bránami?
ukropcany píše:Dalt píše:...chci rict ze ta teorie o penezich tady prilis neplati) ...
Sorry, ale iný sa nehodí... o peniaze, resp. moc ide vždy až na prvom mieste... a to sa týka aj ľudí, ktorí aj na Slovensku stáli za revolúciou... z čoho iného ako z peňazí sa revolúcie platia? Z verejných zbierok pod bránami?
ukropcany píše:4Pec - a Ty vieš na čo slúžia nadácie? Dúfam že si nemyslíš, že na to aby pomáhali ľuďom![]()
Ak áno, tak sa nie je veľmi o čom ďalej baviť...
Skús si prečítať toho Milla a niečo o zdaňovaní nadácií a následných súvislostiach
Keď ma na ulici stopne babenka že či neprispejem na čosi typu "liečba rakoviny pre deti", tak prispejem - zhovievavým úsmevom zle informovanej optimistke...
Stále dúfam, že si nemyslíš, že dostať 100000 ľudí na námestie je "len tak, však ľudia už toho mali dosť"
a ak si to myslíš, tak dúfam, že Ťa prebudenie nebude veľmi bolieť...
PC píše:Tak Milos Havel (žid, jak doplnil Dr. Glock, coz jsem nevedel pac puvodu neprikladam zadny vyznam, a lidi delim, jen na spatne dobre). Čili uspesny a bohaty podnikatel zidovskeho puvodu, ktery se v roce 1921 stava clenem Ceske fasisticke ligy (!), byt jen na kratko. Prodava pod natlakem AB Barrandov, nicmene za svuj podil je financne(!) odskodnen. Asi jediny žid v čechách, ktery dostal od nacku zaplaceno, namisto kulky. Dle meho nazoru, pozbyl vlastnicke pravo na Barandov, az budete rikat, ze byl pod natlakem, tak si laskave uvedomte, ze vetsina zidu byla odvezena na "zdravotní" dovolenou do lagru po konfiskaci veskereho (!) majetku). Ne tak Milos Havel, ten si naopak od nacistu pronajima Barandov, aby mohl dale produkovat filmy. Jaky byl asi revanš? Vzdy je neco za neco, nebo pro nej proste meli nacci slabost?
Hned po valce je popotahovan, vsemi medii za svou kolaboraci, vsimnete si po valce, ne po viteznem unoru, cili ne komunsty, mluvime zde o roku 44-45.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků