ukropcany píše:Ale to snáď nie...luen píše:...jen kvuli tem par lidem jako je ukrop a dva dalsi, tak jsme banda uplnejch chudaku ...

ukropcany píše:Ale to snáď nie...luen píše:...jen kvuli tem par lidem jako je ukrop a dva dalsi, tak jsme banda uplnejch chudaku ...
luen píše:Luen to svy? Co je to me? Ja nic nehajil, ale tak trochu me vytaci, kdyz si jeden mistni "garazovej karatista" uzurpuje pravo na hodnoceni toho, kdo cemu rozumi, kdo co cvici nebo cvicil....
luen píše:budeme-li hodnotit kvalitu shotokanu u nas nebo v evrope k cemu dojdeme?
luen píše:kdyz reknu, ze tenhle a tenhle jsou borci a tim padem je kung fu uplne nejvic nejlepsi, zadnej problem a vse je v pohode ......
luen píše:Vubec nemam problem s tim, kdyz nekdo napise, ze ho poskodil wing chun nebo kung fu
estli se ve vsech vlaknech, kde se diskutuje toto ci obdobne temata, diskutuje jen kvuli tem par lidem jako je ukrop a dva dalsi, tak jsme banda uplnejch chudaku ...
defendu píše:Tady máš toho svýho Machidu....každej debil pozná,že tohle neni shotokan karate (i když si ze srdce přeješ aby bylo)...i když každej asi ne
http://www.youtube.com/watch?v=DJHzvDKK ... re=related
Proč se při zápasech v MMA nehejbe takhle?
http://www.youtube.com/watch?v=4nqbAfzr ... re=related
By dostal přes pí.u,co?![]()
Gino píše:RUNAR - ale ostatni se te mohou zeptat stejnym metrem - na zaklade ceho ty vis, ze je i spousta kvalitniho shotokan karate a kdo je schopen, ci opravnen to hodniti? Na zaklade ceho hodnotis, jestli nekdo (luen, ja, dalsi) nerozumi karate? Na zaklade ceho si ty o sobe myslis, ze shotokanu, potazmo karate, rozumis?...
To bychom tu byli do smrti smrtouci... *krci rameny*, coz urcite nechcem
RUNAR píše:A ještě jedna věc.
Defendu: Chceš snad tvrdit že přesvědčuju jenom kecama že Shotokan co cvičím funguje?Myslíš že mi to nefunguje? Přesvědčíš mě o tom jinak než kecama že mi to nefunguje?
defendu píše:OK,pánové...pokud "pravý" Shotokan karate má vypadat tak jak ho trénuje Machida,tak v pořádku a já beru zpět to co jsem o tomhle stylu napsal....všichni,ale víme,že se to takhle běžně jaksi netrénuje....je teda chyba v ostatních "expertech" na s.k. nebo naopak právě v Machidovi,že to dělá poněkud po svém?Osvětlíte mi to velectění znalci....![]()
defendu píše:®e by výzva??Na to nemáš prachy kámoUpřímně je mi naprosto lhostejný nad čím se ukájíš a jestli ti cokoliv funguje nebo ne...tohle mě začne zajímat maximálně tehdy až mi začneš dělat bordel v podniku
Potřebuješ sám sebe přesvědčit,že seš děsně dobrej "ranař"?
![]()
Začni se chovat jako chlap a ne jako harant,kterýmu někdo sebral jeho oblíbenou panenku...vylez s tím co umíš na světlo a ukaž ostatním jak se to dělá správně,když si tak vehementně myslíš,že to víš...
A hlavně nevyzívej na potkání lidi o kterých nic nevíš....ne všichni jsou duší "sportovci",ta deziluze by mohla být nepředstavitelně bolestivá a třeba i trvalá
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník