luen píše:ukropcany píše:A prečo myslíš, že mám bydlisko "Blava, nééééé"?
Slováci jsou jen na východě![]()
![]()
![]()
Slovák je jen ten, kdo má belasé srdce

farmer píše:
Podle mě je 2x týdně úplně v pohodě, když si k tomu něco přidáš doma. Lepší 2x týdně dlouhodobě, než nadšeně 5x a pak se na to člověk vykašle. Jak se pak ta rutina opakuje, je těžší nabrat motivaci a přijít na tréning. (mluvím za sebe, možná to má někdo jinak)
hellas píše:khooca píše:Jo, tak to chápu. Ani nevim proč, ale vzpomněl jsem si na Mládka "Brno je zlatá loď, za děvčaty z Brna choď. Hm jsou pekné, hmm a mladá"ZanyK píše:Tve pozvani bohuzel prijmout nemuzu neb 260km kvuli tomu se mi jezdit nechce
Jen si hezky zústaňte u vašich roštěnek, naši kocóři só jen pro betálný borce z Brna, žádný cajzly![]()
![]()
luen píše:ukropcany píše:A prečo myslíš, že mám bydlisko "Blava, nééééé"?
![]()
![]()
hellas píše:ZanyK píše:hellas: koukala jsem na stranky, ktere mas uvedene a chtela jsem se zeptat, ty jses instruktor v zabinach?
Jj, to su já osobně
marcelo píše:luen píše:ukropcany píše:A prečo myslíš, že mám bydlisko "Blava, nééééé"?
![]()
![]()
..no konecne na to niekto prisiel a pustil to na plne gule do eteru![]()
Luen rulez
![]()
marcelo píše:hellas píše:khooca píše:Jo, tak to chápu. Ani nevim proč, ale vzpomněl jsem si na Mládka "Brno je zlatá loď, za děvčaty z Brna choď. Hm jsou pekné, hmm a mladá"ZanyK píše:Tve pozvani bohuzel prijmout nemuzu neb 260km kvuli tomu se mi jezdit nechce
Jen si hezky zústaňte u vašich roštěnek, naši kocóři só jen pro betálný borce z Brna, žádný cajzly![]()
![]()
aaaaa bratia Moravaci spustili svoju hantyrku,to nic ze nerozumeju..nasej "vychodnarcine" tiez nerozumeju..
![]()
..tha nič Zdendo,tha aš še raz ras stretneme na totim seminaru z Fedorom,šicko prebereme o totim foru,poohvariame šickych,dakus še pocahame na totej žemi i f klinču
![]()
![]()
![]()
ukropcany píše:No veru, WT za to nestojí...ZanyK píše:Skoda, ze tam nedelate MT, alespon podle stranek jsem to tam nenasla, mela bych to nejbliz k vam.
ZanyK píše:hellas píše:ZanyK píše:hellas: koukala jsem na stranky, ktere mas uvedene a chtela jsem se zeptat, ty jses instruktor v zabinach?
Jj, to su já osobně
Skoda, ze tam nedelate MT, alespon podle stranek jsem to tam nenasla, mela bych to nejbliz k vam.
hellas píše:ZanyK píše:hellas píše:ZanyK píše:hellas: koukala jsem na stranky, ktere mas uvedene a chtela jsem se zeptat, ty jses instruktor v zabinach?
Jj, to su já osobně
Skoda, ze tam nedelate MT, alespon podle stranek jsem to tam nenasla, mela bych to nejbliz k vam.
Vypada to stejne na stehovani, vyjde-li, bude toho na vyber vic![]()
Btw jestli se Ti nechce do reckovic, tak jetsaamgym sidli ve stredu mesta, tam jedou cisty MT
ZanyK píše:hellas píše:ZanyK píše:hellas píše:ZanyK píše:hellas: koukala jsem na stranky, ktere mas uvedene a chtela jsem se zeptat, ty jses instruktor v zabinach?
Jj, to su já osobně
Btw jestli se Ti nechce do reckovic, tak jetsaamgym sidli ve stredu mesta, tam jedou cisty MT
Do Reckovic se mi asi moc nechce, zkusim to v KrPoli, to mam asi tak nejak nejlepsi, zacnu tam hned po praci.
MC_Sheriff píše:Po dlouhém studiu českých klasiků jsem zjistil, že nejlepší a nejúčinnější forma sebeobrany je smířit se s bolestí a vyraženými zuby. jsem přesvědčen, že kdyby se člověk chtěl řídit čísly a spočítal by si, jak je nechání si rozbít držku výhodnější oproti každodenímu tvrdému brutálnímu extrémně náročnému tréninku ve kterém se krvácí, kolabuje a mnohdy umírá (já to nevymyslel, to tvrdí ti předemnou), tak by jistě došel k tomu, že je lepší se postavit zpříma na trávník, nasadit chránič zubů a myslet na strom v zahradě jednoho šaolina z gymu. Pokud člověk denně ovšem nepřenáší peníze v pytli či nechodí do nejrůznějších pajzlů. Činíš-li tak, kup si kvér a zmákneš i největšího borce
hellas píše:ZanyK píše:hellas píše:ZanyK píše:hellas píše:ZanyK píše:hellas: koukala jsem na stranky, ktere mas uvedene a chtela jsem se zeptat, ty jses instruktor v zabinach?
Jj, to su já osobně
Do Reckovic se mi asi moc nechce, zkusim to v KrPoli, to mam asi tak nejak nejlepsi, zacnu tam hned po praci.
No dobre, tak sem si spletl o 100m hranice mestkych casti
ZanyK píše:Jeste me napadla takova vec, vcera jsem navstivila kramek, ve kterem se prodavaji potreby pro BU a tak jsem si rikala, ze si poridim bandaz a nejake rukavice, tady na foru jsem neco malo precetla, ale moc si nejsem jista, jak velkou bandaz a jak velke rukavice bych si mela poriditA staci vubec pro zacatek jen rukavice a bandaz?
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků