Minulý prázniny sem strávil celý v tělocvičně a byl sem do toho zapálenej jak prase, ovšem sem si potom zlomil ruku kdy sem spadl a až ted mám možnost začít trénovat.
Je tu někdo, kdo by mi mohl tak ze začátku poradit jak s technikou direktů,háků,zvedáků a i nohy základní kopy. Kamoš mi říká, že mám dobrou techniku, ale já se chcu přesvědčit, protože mi přijde, že ty údery co předvádím jsou pomalí, hlavně mi přijde, že dělám špatně direkty.
Chci vlastně po vás nějakou radu jak tvrdě trénovat fyzičku techniku.
Chci se aspon něco trochu naučit než půjdu do nějakýho klubu, protože sem v jednom byl a vubec mě tam nebrali jako začátečníka a moc mě neučili ty základní údery, ale už sem pokrarčoval vlastně těma pokročilejšíma a trénoval vlastně komba s push kickem, stop kickem atd.
Jde mi o to, že když něco dělám tak pořádně a nechci se to naučit blbě.
Kdybyste znali nějaký pěkný videa na tyto techniky a nějaký návody na správnej trénink, tak by se to hodilo. Vlatně, když sem se díval na všechny jak ty úderý dávaj, tak každej má jinej styl.
Pro informaci : švihadlo má, pytel,činky a takový ty základní věci
Su tak 190cm vysokej, 85 kilo
kdyby ste nevěděli přesně co po vás chci, tak to nějak upřesním ještě ( pokusím se)
PS: metu to všechno dohromady, už nevim ani pomalu co sem napsal, tak se nezlobte že to bude všecko do sebe a něco třeba aji 2x