No ale tí, čo sme sa chovali celý rok slušne

Nah, to uz poznam, carovny cinsky xxlsized dedusko karmu nepotrebuje, lebo on sam je karmou.ukropcany píše:Karma bola asi ozaj zlá, lebo kamoš išiel pod 1:50 a dobehol 1:58...
No ale tí, čo sme sa chovali celý rok slušne, sme na toto netrpeli a dali si osobáčik 1:32:58. Dokonca posledný kilometer tempo 4:09, takže spokojnosť. A to pri týždennom priemere pod 40 km! A pri váhe 91 kg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Update budovania zakladnej sily, bench je oproti septembru uz na 97,5kg, drep na 102,5kg a mrtvola na 145kg. A o dva tyzdne by som rad pridal 2,5kg v kazdej discipline, bude to pekne okruhle.cohen píše: bench siel z 72,5 na 90kg, drep z 75 na 95kg, mrtvola z 115 na 135kg...
ukropcany píše:Ja sa len udržiavam, ale celkom to ujde. Tempo 4:30 mi nespôsobuje žiadne problémy, tie pravidelné šprinty od lampy ku lampe sa prejavujú...
A posilka? 20 klikov, 10 zhybov po behu a čauAle asi to celkom stačí, lebo minulý týždeň som náhodou klinčoval s A-čkarmi a furt sa pýtali, že či mám v tom krku železné tyče, že ním nejde pohnúť...
ukropcany píše:RôzneAle spravidla cukor s cukrom...
Ty si uz konecne najdi obchodaka a ries iba dolezite veci - trening a regeneraciu!ukropcany píše:Na také som rezignoval, len sa udržiavam...Keď sa podarí, dúfam, že dobre natrénujem na polmaratón v apríli... Ale mám toho strašne moc, takže trénujem síce pravidelne, ale s menším objemom a strašne veľa času v aute a k tomu pumpová strava...
hellas píše:Borci já sem na fóru začínal se 75kg. Postupem času to stóplo na příjemnéch 80. Tam sem to cvičením a během krásně držel, no problem. Pak sem přestěhoval tělocvičnu, zrušil cvičení a běhy a nenápadně to stóplo na 85. V klídečku, povidám, to se ešče dá. Ale zrazu po Vánocách 91 kg![]()
![]()
![]()
![]()
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 3 návštevníků