rasty píše:ahoj
Cvicim EWTO uz hodnu chvilu a nic z toho co ste tu popisali o instruktoroch som osobne nezazil, ale ludia su vselijaky. Z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze aspon u nas to tak nie je a instruktori su fakt na urovni (samozrejme ludia su vselijaky). Ja osobne o funkcnosti WT nepochybujem, nebijem sa sice kazdy den, ale mozem zodpovedne povedat, ze som VZDY obstal minimalne dobre.
A moj nazor? Komu ide o reklamu? Kto sa potrebuje zviditelnit?
Co ja viem, tak ako prvy tu bol Prof. Keith R. Kernspecht a on zalozil EWTO, a o vzniku a formovani systemu vie najviac.
Dnes je v tejto organizacii viac ako 100 statov kde sa cvici WT. Vydavaju svoj vlastny casopis. A to su fakty ktore hovoria nieco take ako : sme uspesny.
Neviem preco to urobili ale podla mna pre reklamu asi nie.
Cvicil som aj ine bojove systemy , okrem inych aj WCH a mozem porovnavat. Nechcem nikoho ohovarat alebo odhovarat od toho, co kto cvici, ale ja som az na treningu WT dostal dostacujuce odpovede na vela mojich otazok.
SianLang píše:Vida, zase se nám to tady prima rozjíždí. Stálo by za zamyšlení, proč ty nejostřejší diskuse mají dvě věci společné. Jde tam 1) o WT a 2) o Slováky... Tím nic nenaznačuju, jen konstatuji FAKT!
Anonymní píše:
Mas recht! Krasne sa ukazuje, ze nacionalisti su cicinbrusi, ktori su najviac zosrati prave z tych, na ktorych najviac kricia, hlavne cez net, pretoze len tazko by si svoj nazor obhajili v konfrontacii. Vid prislovie "Keď už muž nemá žiadneho nepriateľa, potom musí byť na ňom niečo úbohé..." ...no a kedze si tu o nas furt niekto hubu utiera, tak to s nami az take zle nebude
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků