Alfred píše:Playere: Nenasel jsem moc Tvych nazoru se kterymi bych souhlasil, ale cenim si, zes do toho sel. Ja bych nesel (na druhou stranu bych se tu s nima vubec nedohadoval).
Alespon z myho pohledu si z te konfrontace vysel vyrazne hodnotneji nez thaiboxerska konkurence. Diskuzi jsem docela sledoval a miru kontrastu mezi proklamacemi pana Machacka ("to uz je davno, co jsme si museli neco dokazovat") a realitou ("chteli jsme se na Playera dokonce vypravit", vyber souperu...) nemohu oznacit jinak nez jako ubohost.
O prispevcich (obzvlaste tech posoubojovych) jeho (nekterych) sverencu radeji nemluvit vubec.
Dobre Vam panove radim, venujte se i necemu dalsimu krome (zrejme kvalitniho) boje, jednou to muzete ocenit.
A.

Několikrát pročítám tvůj hodnotný příspěvek a ačkoliv bych to měl nechat plavat, prostě mi to nedá. "míra kontrastu" mých příspěvků vznikla asi jen tvým nepochopením vyjadřovaného. Mě to přijde jako logické a poměrně navazující něco jako "už dlouho jsme nemuseli bojovat s vyzyvatelem ale když už se vyskytl tak šup sem s ním nebo za ním

" a výběr soupeřů mi přijde ne jako "ubohost" ale samozřejmost protože mě nenapadá jediný rozumný vysvětlení proč bych měl na někoho kdo přijde na můj trénink s úmyslem vyzkoušet svoje BU s naším BU, stavět nějaké nováčky

to bych musel být tak trochu na hlavu. Důvodů pro i proti tady můžeme všichni uvádět mraky ale je "to" hlavně tento důvod.

A jak už bylo psáno tak nikdo z těch šampiónů Playera nijak nezranil (alespon ne fyzicky) a o tom to snad taky je ? nebo ne ? A když si já půjdu vyzkoušet například svůj boj na zemi o který se také zajímám třeba se zápasníky nebo judisty tak čekám jen ty nejlepší co tam mají protože jinak ta konfrontace a nic jiného to není, ztrácí smysl. Ale Alfréde... ruku na srdce ty se asi zajímáš opravdu o něco jiného a asi užitečnějšího než je (zřejmě kvalitní) boj a tak u toho radši zůstaň a naši "plodnou" diskuzi sleduj z odstupu. V míru a s přáním všeho fajn. Petr Macháček
p.s. díky za dobrou radu ale strč si ji .. víš kam ?