trénink v přírodě

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod Anonymní » pát 20. kvě, 2005 22:54

snivam o malom domceku s vysokym zivym plotom okolo takeho akurat dvorceka kde by sa dalo cvicit... - to znelo skoro ako inzerat v nedelnej prilohe :lol: este zn. - nefajciar 8O a je to kompletne (ale ja zrejme nie som :lol: )
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Mirimon » sob 21. kvě, 2005 13:38

Tak jsem se toho moc nedozvěděl. No nevadí, ani jsem netušil, že se diskuze tak rozjede.

Sexy vrba, objímání stromů - tak to je teda hardcore.

Na vybudování venkovního dojangu už jsem jednou myslel. Chtělo by to ovšem nějaké odlehlé místo a spoustu peněz. Jinak je to skvělý nápad, ale realizace by byla dost těžce proveditelná.
Mirimon
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod lightscared » pon 23. kvě, 2005 13:45

Mirimon > mno. a druidi byli schopni uzavirat manzelstvi se stromama.
umis si predstavit takove libanky s lipou? :lol:
lightscared
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Raptor » pon 23. kvě, 2005 15:12

Já bych ke cvičení v přírodě připojil moje poslední poznatky:

1. když si vezmete žluté nebo oranžové tričko, budou vás milovat všechny včelky a čmeláci v okolí,
2. když budete cvičit v místech se zvýšenou frekvencí psomilů, budete mít velkou šanci na detailní seznámení s finálním produktem trávení jejich miláčků,
3. když si vyberete na cvičení sestav krásně zatravněnou plochu, zjistíte, že drny dělají s vaší rovnováhou, kopama a sebevědomím divy,
4. když si pravidelně holíte hlavu a vyberete si na cvičení příjemně prosluněný den, oceníte Panthenol a jeho zklidňující účinky na spáleniny kůže.

Jinak cvičím venku rád a teď už si k tomu pravidelně beru sluneční brýle, na hlavu šátek a případní diváci včetně jejich čtyřnohých kamarádů mě nechávají klidným jako želvičku ;)
Raptor
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Krokac » pon 06. čer, 2005 11:25

Souhlasím s tím co psali ostatní, že to co cvičíš v tělocvičně budeš prostě praktikovat v přírodě.

Můj trénink v přírodě se liší od tělocvičny v tom, že déle vychutnávám koncentrační cvičení. Dechové techniky atd. vůně přirody, hukot šumících stromů ... má velmi pozitivní vliv na psychiku.

Dále, když cvičím a vyberu si za sparinga pro nácvik nějaký strom. Tak se mu předem omluvím, že do něj budu kopat atd. Cvičíš v přírodě? musíš se podle toho k ní také chovat. Z přírody nemůžeš jen brát, ale také ji dávat :!:
Bojovat se musí se ctí, houževnatě, chytře, ale nikdy ne zakaždou cenu !!!

http://mtulak.sweb.cz
Krokac
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 06. čer, 2005 11:59

a hlavne - vzdy si zistite, kedy naposledy prsalo, a to najma ked idete behat, inak sa moze stat ze skoncite spinavi ako prasa ;O)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na bojová umění a sporty obecně