co cvicite???

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

co cvicite???

Příspěvekod julian » stř 17. srp, 2005 9:11

Zdravim vsetkych fanusikov bojovych umeni, na tuto stranku chodim len par tyzdnov, takze mozno tu taka tema uz bola, ale predsa, zaujimalo by ma, ake bojovym umeniam sa konkretne venujete vy (v sucasnosti aj v minulosti), ako dlho cvicite, popripade preco ste prestali cvicit, alebo preco ste sa dali na iny styl ...

ja osobne som zacal s karate, ked som mal 13-14 rokov, cvicil som to asi 2 roky, no musel som prestat, kedze som mal problemy s kolenami, potom som na isty cas netrenoval nic, len som hladal a skusal nieco (aikido a par inych stylov), co by ma zaujalo ale hlavne kde by sa az tak nepouzivali kopy, napriek tomu ze som fanusikom kopov (tie spominane kolena) .... na vyske som sa dostal k WT a akosi mi to prirastlo k srdcu, trenujem to 6 rok, vystriedal som 3 skoly (kvoli zmene geografickej polohy) ... momentalne hlavne vdaka mojmu ucitelovi sa zacinam venovat vnutornym stylom v ramci WT, kedze moj trener sa okrem WT venuje taichi a bague ... ako ste na tom vy???
julian
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Jayo » stř 17. srp, 2005 16:03

Ja som momentalne v tej faze, kedy sa dokopavam cvicit denne cchi-kung 8 kuskov brokatu. A sem tam si zacvicim tchaj-ti, ktore som cvicil dokopy 2 mesiace. :lol:
Jayo
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Re: co cvicite???

Příspěvekod Anonymní » stř 17. srp, 2005 16:46

[zdravím ja se věnuju asi tak rok a půl karate.Hodně mě na něm baví to že se můžu pořád ve všem zlepšovat.Jak říká můj trenér "karate je běh na dlouhou trať" a myslím že má pravdu.Kdo chce doopravdy zvládnout jakékoli bojové umění tak se mu musí věnovat naplno a tak často jak jen může.A myslím že pak to teprve stojí za to.Co si o tom myslíš ty?????
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na bojová umění a sporty obecně