Androsovovi a Patrikovi

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Androsovovi a Patrikovi

Příspěvekod j_madl » čtv 09. úno, 2006 13:40

Ano, Patrika a Picarda jsem jmenoval jako diskutéry, kteří Vám budou oponovat stále a to z důvodů, které mohou třeba spočívat i v jiných zájmech, než jen v objektivním zájmu. to je pravda. Také jsem Vám napsal, že sám občas krotím vášně jiných, kteří jsou na takových fórech napadáni, neboť jsou to jen fóra, je to internet, je to veřejný ulice, Hyde park a to, že někdo je urputný diskutér ještě neznamená, že je špatný a zasluhuje jiný druh opozice, než diskuzi. Víte Andromedo, přesto, že mne pan Orth a Picard někde napadali a točili, beru to jako velmi pozitivní, ač emoce mohou být zprvu různé. A pokud se týká tradičních bojových umění a jiných věcí, s drtivou většinou pocitů a výroků Patrika souhlasím. Nemusím ale nikomu skládat účty a nikomu nemusím, ani když mne hodně tlačí, říkat co nechci z nějakého dobrého důvodu. Ten důvod je ještě stále silnější, než to, že ze mně na netu někdo dělá vola, nebo podvodníka. Ti kteří ke mne přijdou se seznámí skoro hned v úvodu s tím, na co se tak urputně vyptával Patrik asi patnáscti maily, když sám na své stránky hledal prameny k uveřejnění seznamu škol. A po pravdě, on , dříve, než ten seznam uveřejnil se zeptal, ale já mu nechtěl odpovědět. Kdybych býval tehdy věděl, že zná význam slova Keppan, bylo by možná vše jasnější. Možná ta klávesnice sedí každému z nás trochu jinak.
Zdravím všecny mír s Vámi m.
j_madl
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Re: Androsovovi a Patrikovi

Příspěvekod patrik » čtv 09. úno, 2006 13:45

j_madl píše:(...)A pokud se týká tradičních bojových umění a jiných věcí, s drtivou většinou pocitů a výroků Patrika souhlasím. (...)

Tohle je pro mně podstatná informace. Ostatní je věc sympatií a antipatií. Subjektivní hodnocení a právo každého jednotlivce.

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na bojová umění a sporty obecně