World Taiji Day

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod sulthan » stř 03. kvě, 2006 23:23

xiexie píše:Co se SANDA týče, tak bych ráda dodala, že vystoupení bylo omezeno časem a kvůli možným zraněním zjednoduššeno (jak již někdo podotkl, vystoupení školy mistra Qin Ming Tanga bylo nejdelší a tak byla Sanda představena jen jako další aktivita školy ). Také jste si jistě všimli, že jsme neměli žádné chrániče. Chtěla bych vás vidět jak tam padáte na dřevěnou podlahu :twisted: . Nešlo přeci o to, aby se někdo zranil, ale aby se představily jednotlivé disciplíny, což se podle mne stalo. Pokud někdo čekal přímý souboj, tak tohle asi nebyla ta pravá příležitost.

Nerikam, ze jsem odbornik na sanda. Mozna to byl jenom spatny dojem. Je pravda, ze sanda se na exhibice asi prilis nehodi, protoze jak ukazovat boj, kdyz nechci bojovat :D
Jinak atmosfera vyborna.
sulthan
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod xiexie » čtv 04. kvě, 2006 10:14

Mno, já bych řekla, že náznaky tam byly, alespoň u mých kolegů. Sebe bych vynechala :lol: . Každopádně hoši z Brna se snažili, až na to fňukání po dopadech, ale to se jim SKUTEČNĚ nedivím. Ivanovi hoši jsou sekáči, to ví každý, takž to ani nekomentuji. A přesně, jak říkal Sulthan, proč ukazovat boj když o boj nejde. Některé aplikace jde nacvičit, aby byly hezké pro oko, ale skutečnost je pak jiná. Takže tímto jsme si to doufám vyjasnili a možná někdy bude příležitost vidět pořádnou SANDU "naživo". Asi ne v mém podaní :roll: , ale kluci jsou dobří 8) .
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Molkov » čtv 04. kvě, 2006 10:25

xiexie píše:Mno, já bych řekla, že náznaky tam byly, alespoň u mých kolegů. Sebe bych vynechala :lol: . Každopádně hoši z Brna se snažili, až na to fňukání po dopadech, ale to se jim SKUTEČNĚ nedivím. Ivanovi hoši jsou sekáči, to ví každý, takž to ani nekomentuji. A přesně, jak říkal Sulthan, proč ukazovat boj když o boj nejde. Některé aplikace jde nacvičit, aby byly hezké pro oko, ale skutečnost je pak jiná. Takže tímto jsme si to doufám vyjasnili a možná někdy bude příležitost vidět pořádnou SANDU "naživo". Asi ne v mém podaní :roll: , ale kluci jsou dobří 8) .

Ja sem si nic vyjasnit nepotreboval, jen sem rekl svuj nazor 8)
Tys byla teda jedna z tech divek, co sanda predvadely? Jedna z nich (nazrz) mela celkem uctyhodnej svih v rukou Mezi klukama byl zas jeden, co mel celkem slusnej "drajv". Ale jinak mam o sanda proste jinou predstavu (mozna iluzi? :P ) Kazdopadne se na vic sanda tesim, je dobre, ze se to zacina trochu rozjizdet.
Naposledy upravil Molkov dne čtv 04. kvě, 2006 11:11, celkově upraveno 2
Molkov
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod xiexie » čtv 04. kvě, 2006 10:50

no jistě :wink:
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Raptor » pát 05. kvě, 2006 13:13

xiexie píše:Každopádně hoši z Brna se snažili, až na to fňukání po dopadech, ale to se jim SKUTEČNĚ nedivím ...

To si snad děláš srandu, ne? Pavel s Davidem nejsou rozhodně z těch, kteří by fňukali, tihle kluci toho mají za sebou tolik, že je pár pádů na parkety opravdu nerozhodí ;)
Martin
香港楊家太極拳 / Heung Gong Yeung Gar Tai Gik Kuen
admin
http://www.taijiquan.cz
http://www.yangtaiji.com
Raptor
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » pát 05. kvě, 2006 13:20

To si snad děláš srandu, ne? Pavel s Davidem nejsou rozhodně z těch, kteří by fňukali, tihle kluci toho mají za sebou tolik, že je pár pádů na parkety opravdu nerozhodí

mno, samozřejmě, asi jsem se přeslechla :lol: každopádně mají můj obdiv, bylo to hmmm, zajímavé, řekla bych JINÉ
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod PC » pát 05. kvě, 2006 13:28

no fnukat je asi prilis silne slovo, ale prohodili tam neco ve smyslu, ze uz to snad stacilo... to sem slysel velmi dobre.
Nebrat ve zlem, kluci se mi libili. :D
PC
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod majkx » pát 05. kvě, 2006 17:48

Bude možnost někde kouknot na video z World Taiji Day? Rád bych se na cvičení uvedených aktérů podíval.
majkx
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na bojová umění a sporty obecně