xiexie píše:graver píše:®e při pomalém nácviku kopů nepadnu na hubu (což se mi občas stává)
Tak tomu se neříká ROVNOVÁHA ale HOVNOVÁHA
ukropcany píše:Cvičenie na rovnováhu? Cvičenie v prírode - skúste robiť techniky v teniskách na mokrej tráve v lese smerom z kopca a zažijete kopec srandy a slušnú stratu ilúzií o vlastných schopnostiach...Sterilné dojo prostredie je úplne na kundu...
ly píše:ukropcany píše:Cvičenie na rovnováhu? Cvičenie v prírode - skúste robiť techniky v teniskách na mokrej tráve v lese smerom z kopca a zažijete kopec srandy a slušnú stratu ilúzií o vlastných schopnostiach...Sterilné dojo prostredie je úplne na kundu...
Jojo, vonku je to ine kafe...Akurat minule sme sa o tom bavili s ucitelom...ze je kopa veci vo formach BU, ktorych dolezitost sa neprejavi, pretoze dnes sa predovsetkym cvici na rovnom, suchom, pohodlnom terene.
Harutomo_Yasumizu píše:Eště mě napadá myslíte že je dobrý skoušet cvičit kopy třeba v těžkejch botách? Když vobuju kanady jsou najednou hrozně pomalý, ale třeba by v těch kopech pak ty nohy eště zesílily.
Harutomo_Yasumizu píše:Eště mě napadá myslíte že je dobrý skoušet cvičit kopy třeba v těžkejch botách? Když vobuju kanady jsou najednou hrozně pomalý, ale třeba by v těch kopech pak ty nohy eště zesílily.
Harutomo_Yasumizu píše:m-pet: ... Eště mě napadá myslíte že je dobrý skoušet cvičit kopy třeba v těžkejch botách? Když vobuju kanady jsou najednou hrozně pomalý, ale třeba by v těch kopech pak ty nohy eště zesílily.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků