ukropcany píše:Mám síce presne opačný životný problém, ale čo tak vo svojom okolí sledujem, tak základ je obmedziť aeróbne aktivity a žrať, žrať, žrať... čo som aj kde kade čítal, tak tak ako je chudnutie otázkou stravy, tak aj priberanie... vždy to ale stroskotáva na tom, že to žranie ide strašne do peňazí...
to je sice dobrý ale timhle způsobem se přibere akorát tuk - a 10kg tuku to už znát bude
já tohle řešil a řešim taky
hlavní je prostě jíst
a chodit do posilovny - protože jinak nevim jak přibrat něco jinýho než špek.
aerobní trénink omezit.. no ne úplně ale aspoň zezačátku jo
já jsem za čtyři měsíce přibral asi 8-9kg a kdybych trénoval fakt kvalitně mohlo by to bejt určitě víc. zezačátku to totiž jde lehkce.
jíst hodně je těžký, nebo než si na to člověk aspoň zvykne - vyřešil jsem to tim že sem si koupil gainery ( nic jinýho než sacharidy) - což je vlastně jídlo v prášku. ono je jedna věc sníst 100g pytlík rejže a nebo vypít dva půllitry vody s práškem - navíc se to započítá do pitnýho režimu
takže sem se snažil jíst trošku víc + tohle a chodil do posilovny kde to zezačátku roste prostě rychle a občas zašel na trénink a myslim že z větší části jsou to svaly co sem nabral .