Začátky

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod gravarg » čtv 07. zář, 2006 17:32

OpenYourEyes píše:Ten uz tady je :lol:
OYE vs AONSF :lol: :lol:
Vsichni zvani ...

Já vim že tu je, nasaď si brejle a zjistíš že je zamknutej :roll:
Nebojuješ pro čest - bojuješ abys vyhrál.
gravarg
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Lada » čtv 07. zář, 2006 18:19

2OpenYourEyes

fak by mě zajímalo na co si tady hraješ, zasíráš téma od tématu debilními keci, myslíš si osobě bůh ví co nejsi......
Bojové umění a sporty nejsou, od toho abys mohl lépe a efektivně mlátit lidi, vyhrožovat jim a dělat ze sebe mistra světa, že jsi schopný někomu ublížit a když ti někdo oponuje tak mu hned vyhrožuješ chceš mu rozbít hubu atd...a když ti ji pak někdo rozbije bude mít tedy pravdu?

Nevím co přesně trénuješ a kdo tě trénuje jelikož ty toho nakecáš tolik, o čem jsi nás tu přesvědčil, že ti už nevěřím ani nos mezi očima.
Kdyby byl tvůj trenér, mistr co k čemu tak ti todle tvé chování dávno vytloukl z hlavy či tě rovnou vyhodil s tím že takovéto jedince nic učit nehodlá a to by udělal to nejlepší, ale dnes spousta lidí trénuje bohužel jen pro peníze :?

MĚL BY SES NAD SEBOU ZAMYSLET, ZAČÍT POU®ÍVAT HLAVU MÍSTO PĚSTÍ :!: :idea: :idea: :idea:
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod guerrero » čtv 07. zář, 2006 18:45

Ahoj OpenYourEyes
Ani se mi nechtělo přispívat, ale to nejde...
Nic proti tobě.Možná budeš hodnej kluk, ale jako bojovník se mi svými příspěvky jevíš jako nevyzrálý začátečník.Ale neboj, já na tom nejsem líp :wink:
Možná za dalších pár let pochopíš, že skuteční bojovníci se neměří podle toho jak rychle a efektně kopou do lap, ani citováním z knihy šaolinu a už vůbec ne arogancí a rvačkama.
V konečném výsledku( je-li vůbec nějáký) o tohle vůbec nejde...a pěkný kop s otočkou je to pslední co potřebuješ.
Ale budiž ti útěchou, že spousta lidí( já mezi nimi) jsem na tom jako ty.Ale snažím si své chyby uvědomovat a něco s nimi dělat a ne vyřvávat je světu.
Mír s tebou
P.S. jo a prestižní školu a modelku v posteli nepovažuju za nic převratného...
Měj se....
guerrero
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: Panda

Příspěvekod xavier » čtv 14. zář, 2006 23:42

...
xavier
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Předchozí

Zpět na bojová umění a sporty obecně