Břišní svalstvo

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod wolverine » pát 03. lis, 2006 20:07

O tom tuku je to pravda.
Jeden kluk co chodí se mnou do školy je taky strašně vyhublej a myslí si že je namakanej :lol:
wolverine
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod wolverine » sob 04. lis, 2006 9:50

Nevíte jak s činkama posilovat co nejúčiněji tricepsy??
Dík
wolverine
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod bjohny » sob 04. lis, 2006 10:43

wolverine píše:Nevíte jak s činkama posilovat co nejúčiněji tricepsy??
Dík

mnoo...mne se pozdavaji tricepsove extenze jednoruc za hlavou.....ale perfektne zabira francouzky tlak v leze nebo benchpress z uzkym uchopem 8) nebo kliky na jedne pazi.....kdybych to tak uměl :cry:
Dej Vám Pánbůh nebe plné dřepů!! :twisted:
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bjohny » sob 04. lis, 2006 10:44

aa...skoro sem zapomel.....ja davam prednost zadnim klikům medzi lavickami....nohy vys nez trup!!! :)
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » sob 04. lis, 2006 10:54

Baxxse píše:Vetsina alespon trochu sportujicich lidi ma na brise vyvynuty "pekace buchet(nektery vic nakynuty a nektery min)"...Jedinej problem proc nejsou videt je opravdu jen tuk...existuje spousty cviku jak posilit horni,dolni cast brisnich svalu ci sikme svalstvo brisni a je urcite dobre je cvicit ale chces-li vyrysovany bricho,tak na zaver te ceka dieta...

Zas to nemusí být tak extrémní s tou dietou, když se člověk spokojí s tím že tam prostě určitá tuková vrstva bude aby nemusel hladovět a cvičit dle toho tak pořád ty břišní svaly můžou být vidět, jen je potřeba posilovat břišní svalstvo silově, je to sval jako každej jinej takže je potřeba kombinovat cviky a u některých přidávat závaží aby člověk udělal co neméně opakování a cítil to.....

Vždycky miluju ty co udělají 200 nějakejch sklapovaček ani to nepocití a myslí si jak hrozně posilují....chudáci záda

Když se jede silově tak se ty svaly zvětší a určitá kresba je vidět i přes jistou vrstvu tuku, také záleží jakou kdo má stavbu těch břišních svalů...

JInak já už si tu dietu atp. zažil, moc nedoporučuju
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bjohny » sob 04. lis, 2006 10:58

Lada píše:Vždycky miluju ty co udělají 200 nějakejch sklapovaček ani to nepocití a myslí si jak hrozně posilují....chudáci záda

moje rěč....jak uz sem raz psal z 200opakovani v treningu svaly nerostou.....to akoby mi po buseni do pytle rostli delty,tricepsy a prsa :idea:
Naposledy upravil bjohny dne sob 04. lis, 2006 10:59, celkově upraveno 1
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Baxxse » sob 04. lis, 2006 10:59

CiD píše:skus robit nejake cviky na cas(napr. co najviac brusakov za 1 min,sklapaciek atd.), takto das bruchu pekne zabrat a vzdy sa snaz spravit viac opakovani ako naposledy

To neni zrovna nejvhodnejsi...kdyz to budes delat na cas,urcite nebudes delat cvik tahove ale spis svihove. To muzou odnest tvoje zada. Ja bych to nedelal...
Baxxse
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » sob 04. lis, 2006 11:06

bjohny píše: nebo kliky na jedne pazi.....kdybych to tak uměl :cry

Ale vždyť na tom není nic těžkého a není to tak složité a silově obtížné jak to vypadá :wink:

samo nějakou sílu potřebuješ, ale je to hlavně o technice provedení a vyhledání vhodného těžiště...pak to jde

Ale to nejsou kliky na triceps :wink: ty vypadají úplně jinak-ruce v pěst prstama k sobě no a jako klik, když to něškdo nezvládne na zemi může si je dát na šikmou lacvici aby byly víš, a kdo už j tak zas může zvednout nohy...

bjohny píše: aa...skoro sem zapomel.....ja davam prednost zadnim klikům medzi lavickami....nohy vys nez trup!!!

A nějaké to závaží do klína :twisted:
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bjohny » sob 04. lis, 2006 11:12

Lada píše:Ale to nejsou kliky na triceps :wink: ty vypadají úplně jinak-ruce v pěst prstama k sobě no a jako klik, když to něškdo nezvládne na zemi může si je dát na šikmou lacvici aby byly víš, a kdo už j tak zas může zvednout nohy...

mno mě jen se*e ze serii v benchpressu zacinam ze 45kg/8opak. a neudelam 20kliků :? ....je mi 17let a mam cez 72kg....bez ty pneumatiky kolem pasu bych měl asi 62kg 8)
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » sob 04. lis, 2006 11:12

Baxxse píše:
CiD píše:skus robit nejake cviky na cas(napr. co najviac brusakov za 1 min,sklapaciek atd.), takto das bruchu pekne zabrat a vzdy sa snaz spravit viac opakovani ako naposledy

To neni zrovna nejvhodnejsi...kdyz to budes delat na cas,urcite nebudes delat cvik tahove ale spis svihove. To muzou odnest tvoje zada. Ja bych to nedelal...

přesně ale né tak jednoznačně, i tady se to na čas dá dělat tak aby to člověk nedělal švidově, neodrážel se od podložky, nepomáhal si nohama, jel pouze to břicho...to už je pak hlavně o technice a provedení....
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » sob 04. lis, 2006 11:15

bjohny píše:
Lada píše:Ale to nejsou kliky na triceps :wink: ty vypadají úplně jinak-ruce v pěst prstama k sobě no a jako klik, když to něškdo nezvládne na zemi může si je dát na šikmou lacvici aby byly víš, a kdo už j tak zas může zvednout nohy...

mno mě jen se*e ze serii v benchpressu zacinam ze 45kg/8opak. a neudelam 20kliků :? ....je mi 17let a mam cez 72kg....bez ty pneumatiky kolem pasu bych měl asi 62kg 8)

To se zlepší když budeš dobře trénovat, vše chce čas a hlavně to nepřehánět s doplńkami ze začátku stejně nejsou potřeba :wink:

Já v 17ti zvedal na bench 140kg jo kde jsou ty časy :cry: ale začínal jsem ve 14ti
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bjohny » sob 04. lis, 2006 11:17

Lada píše:Já v 17ti zvedal na bench 140kg jo kde jsou ty časy :cry: ale začínal jsem ve 14ti

a do pytle 8O ...mažu svůj prispevek :lol:
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Hyperboreus » sob 04. lis, 2006 13:05

wolverine píše:Nevíte jak s činkama posilovat co nejúčiněji tricepsy??
Dík

Činky nejsou špatné,ale lepší je kladka.100%
Pak také kliky ve visu na bradlech,dost dobré.
Pak budeš mít tricepsy jak gymnasta. :)
Hyperboreus
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Rimmer » sob 04. lis, 2006 14:52

Jenom k prvnímu příspěvku. Jestli chceš mít vymakaný břicho tak cvič celý tělo. To, že mákáš na břicho neznamená, že odbouráváš tuky z břicha.. To je jeden z nejčastějších omylů nováčku v posilovně. Takže sice budeš mít břicho silný ale vidět nebude o nic víc. Buď začni cvičit normální komplexní trénink a nebo se na to vykašli.
Rimmer
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bjohny » sob 04. lis, 2006 15:14

ukropcany píše:4Lada - ja v 16tich 130... dnes by som sa s takou činkou dostal akurát do televíznych novín "...dnes o 13:30 sa v posilovni rozpolil činkou 30 ročný Michal U..., odniesli ho v dvoch pytloch..." :oops: Ale makám na tom... :twisted:
8O 8O 8O
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » sob 04. lis, 2006 17:37

ukropcany píše:4Lada - ja v 16tich 130... dnes by som sa s takou činkou dostal akurát do televíznych novín "...dnes o 13:30 sa v posilovni rozpolil činkou 30 ročný Michal U..., odniesli ho v dvoch pytloch..." :oops: Ale makám na tom... :twisted:

Pěkný :wink:
jeden týpek z posilovny tam má rekord v 18ti 180kg.
Já bych to co v 17ti zvládl i dnes ale to bych musel začít zas pravidelně a pořádně cvičit a za půl roku myslím že bych to dal, za 3 metry těch 120 a za další by těch 140 zas šlo, ale na to není čas diplomka na krku + práce atd.. a spíš se teď věnuju BU než posilování v té době to bylo naopak. No 100vku zvednuvždycky i když tam rok nejsem tak je to celkem v poho :)
JInak ještě 60ti kilový jednoručky byly na prsa dobrý :twisted: i na záda to s něma šlo při jednom cviku

Ohledně toho jak se zbavit tuku na břichu tak má Rimmer pravdu, já to dělával tak že jsem si vzal tílko na to kolem pasu igeliťák a cvičit, když jsem trénoval na závody tak takhle šlapat na kole tak hoďku atp...
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na bojová umění a sporty obecně