Budoshow 2006 Brno

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Budoshow 2006 Brno

Příspěvekod graver » ned 12. lis, 2006 19:29

Byli jste? Co se líbilo a nelíbilo?
btw: to je teď nějaký nový trik pořádat tyhle akce za naprosto prdelní tmy?
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod m-pet » pon 13. lis, 2006 8:57

Já jsem tam letos nebyl, byl jsem v minulých letech a úroveň mi připadala stále klesající. Minulý rok to byly jenom vyhozené peníze a tak jsem na tyto akce zanevřel. Dočtu li se, že to bylo letos dobré, tak příští rok koupím lístek a půjdu, BU i BS mě baví. Aby nedošlo k omylu, píšu o pražské budoshow.
m-pet
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod SiuLouFu » pon 13. lis, 2006 10:04

Zdar a silu!

No, ja po svych dvou poslednich zkusenostech (tzn. vecer na tema Bojova umeni z Wudanskych hor v podani Shifu Zhai Jun / Shifu Zhai Feng a Mistrovstvi Ceske Republiky Wu-Shu 2006 v podani panu z Plzne) jsem tuto udalost osobne nenavstivil. Spokojil jsem se pouze ze zaznamem na CT4 (sport). Myslim, ze jsem udelal moc dobre. Dalsi obdobny sok bych uz asi nevydejchal. Takhle jsem nadaval doma v klidu a bylo mi fajn :lol:
Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » pon 13. lis, 2006 10:44

Já píšu o brněnské, ale asi to vyjde nastejno.

Úroveň vystupujících hodnotit nedokážu (přinejmenším některé exhibice se mi dost líbily), takže jen organizačně:

- tma jak v rusutur
- komentátor občas silně mimo obraz (při intru oznamoval úplně někoho jiného, než kdo nastupoval, pletl si jména...)
- někteří (snad všichni) vystupující vystupovali dvakrát - nechápu, proč
- "kulturní vložka" v podobě jakési zpívající teenagerky, o které jsem nikdy neslyšel (2x, jednou dokonce zpívala s moderátorem) - budiž
- proč moderátor moderoval v gi - taky budiž - třeba něco dělá a chtěl být stylový
- perlička závěrem - divácká soutěž v tamešiwari - pokud někdo předtím pochyboval, že ty prkna jsou načatý, tak pak už ne :lol:

Jinak cena za takovou show (230,- na místě) mi nepřišla nijak brutálně vysoká...

btw: nevím, proč mě snad nejvíc zaujala Monadria Polygamica...
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod SiuLouFu » pon 13. lis, 2006 11:15

No, ono to asi vyjde nastejno - at uz to byla ta akce v Brne, nebo vecer mistru v Praze. Skoro bych rek, ze to udelali pres kopirak. Jen lidi byli jiny, ale uroven stejna :cry:
Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na bojová umění a sporty obecně