marvin píše:cro-cop

Mimochodem ve vytahu k tomu copu/vrkoci je to samo jinak, ale povazuji to za nepodstatne, takze no coment

marvin píše:cro-cop
DrGlock píše:Fakt o tom nikdo nic nevíte? To se celkem divím. Bavil jsem se o tom s jedním kámošem, co tady ty východní věci dost žere, a prý to tak opravdu funguje. Dá se to vyzkoušet i bez copánku. Stačí, když pořádně zakloníte hlavu tak, abyste ji dostali až mezi lopatky a pak ten efekt ucítíte sami. Jen je potřeba, abyste na tu hlavu zatlačili, protože když se ji snažíte zaklonit sami, používáte svaly na krku a to vám omezuje ten záklon a nezakloníte se dost daleko. Prý je dobrý, když si sednete na židli, zakloníte hlavu, uvolníte krk a někdo další vám zatlačí na čelo. Nejlíp někdo dospělej, protože je na to potřeba docela dost síly. Když to nejde, tak je potřeba aby tou hlavou pořádně škubnul, aby se uvolnily ty ztuhlé svaly. Díky tomu, že tu hlavu napojíte přímo a energie neprochází přes ty vlasy, je to mnohem účinnější a pocítíte to, co jste v životě nezažili. Má to prý efekt energetického tunelu se světlem na konci, a ještě k tomu máte šanci vyhrát nějakou Darwinovu cenu nebo co. Hned to jdu vyzkoušet a pak napíšu. Ale jestli nevíte, co je to Darwinova cena, tak si to zjistěte než to budete zkoušet!
La-jia píše:Hel Glocku funguje ta tvoje metoda čikungu i na druhou stranu??? To jako když si zaboříš svůj rypák mezi svoje kozy??
Toman píše:La-jia píše:Hel Glocku funguje ta tvoje metoda čikungu i na druhou stranu??? To jako když si zaboříš svůj rypák mezi svoje kozy??
Ono funguje obecně když zaboříš rypák mezi kozy
DrGlock píše:Koukněte třeba na zápas Royce Gracie VS Kimo Leopoldo z UFC3. Kimo měl copánek a měl fakt navrch, dával Royceovi co proto a bylo jasný, že to vyhraje. Ale Royce mu ho utrhnul, Kimo pak byl evidentně slabší a Royce s přehledem vyhrál. Když to funguje i v ultimátech, tak na tom fakt asi něco bude. Kdo ještě copánek nemáte, nechte si ho narůst, pocítíte rozdíl. A jestli tomu nevěříte, nechte si ho narůst, a přitom přestaňte na pár měsíců cvičit a uvidíte, že se zlepšíte i bez tréninku.
Francois píše:tak jsem s kamaradem zkousel to tlaceni na tu hlavu...opravdu to funguje!!! no...teda vlastne jen chvili, ale do posledni chvile kricel a zdalo se ze ho to fakt nabiji energii, pak to ale jaksi luplo a energie vyprchala...ted je kamos nejaky nemluvny uz treti den, nevim cim to je
Francois píše:Toman píše:La-jia píše:Hel Glocku funguje ta tvoje metoda čikungu i na druhou stranu??? To jako když si zaboříš svůj rypák mezi svoje kozy??
Ono funguje obecně když zaboříš rypák mezi kozy
jo, presne tak, tohle jsem taky zkousel, ale uspechu jsem docilil jen s pouzitim zenskych koz velikosti 3 a vice
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků