jake BU v Praze

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod chachar » pát 16. bře, 2007 20:05

u nej to proste neplatí, ľudia sú lenivé svine a kým ich niekto nedokope, tak niečo robiť nebudú a tým pádom ostatných pár, ktorí makať chcú sťahujú dole... a to sa mi nepáči...
[quote]

no mas pravdu s tim ze ostatni co chcou vlaste "omezujou".
ale ta logika tech lidi. proc to vubec delaji kdyz jich nekdo musi nutit?
nechapu.
chachar
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod chachar » pát 16. bře, 2007 20:08

ten prvni prispevek jsem nejak zjebal
dosud jsem neprisel na to jak se pouziva citace :? :?:
chachar
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Lada » sob 17. bře, 2007 1:10

chachar píše:ten prvni prispevek jsem nejak zjebal
dosud jsem neprisel na to jak se pouziva citace :? :?:

no jednoduše dáš citovat a píšeš pod stávající text (pozor na dlouhé texty když je cituješ někdy se stane že nesroluješ až dolů ale začneš psát doprostřed citovaného textu), na horní liště máš i tlačítko pro citaci "quote" což je ono a text, který je ohraničen tímto příkazem na začátku a konci samo v hranaté, ostré závorce a v končícím příkazu s lomítkem. Eventuelně v začínajícím příkazu i se jménem....Když u daného příspěvku klikneš jen na citaci tak ti to již samo vygeneruje a stačí začít psát pod daný vygenerovaný tex s příkazem, né do něj!

tady to máš zhruba v půjce stránky vysvětleno trocha lépe:
http://forum.czechnationalteam.cz/faq.php?mode=bbcode

vyzkoušej a raz dva pochopíš :wink:

ty ses v těch co jsi zkoušel totiž se vrtal :D tak to dopadlo jak dopadlo příkaz ať už je to citace musí mít vždy začátek třeba to "quote" (v závorce) ale po něm musí následovat příkaz který tohle dokončuje tj. "/quote" v závorce. Samo mezi tím nějaký tex, ale jak tam začneš motat dva začátky a jeden konec atp. tak to fungovat nebude.
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » sob 17. bře, 2007 8:15

ukropcany píše:
chachar píše:nekdo tu psal ze kdyz se v nejakem klubu napr. neklikuje tak doma se neprinuti nikdo. co to je za picovinu.
Asi žiješ na inej planéte... si laky mén...

Ale jo, je to tak. Je to věc lidí, ne klubu. Já toho naposiluju a nastrečuju x-krát víc doma/ve fitku, než při tréninku, ale jsou tam třeba děcka nebo prostě někdo, kdo se protáhne jen tam...
Jiná situace samozřejmě bude např. v klubu MT a tradičního karate, rozíl v tom je už třeba i mezi klube sportovním a tradičním.
Takže proto se např. u nás dělají i ty kliky apod. - jako součást rozcvičky, "za trest"...
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » sob 17. bře, 2007 11:36

No, za trest jsem myslel třeba když dětičky neposlouchají, co jim učitel říká, zbytečně diskutují, porušují pravidla atd.
Pokud to někdo fláká, je sám proti sobě, ale vysvětluj to 10letému klukovi - to docvkne až později.
U vás (box, TB, MT...) kdo to fláká, tak jasně dostane. V karate to tak být nemusí - co si budeme namlouvat...
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na bojová umění a sporty obecně