chranic na zuby

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

chranic na zuby

Příspěvekod technosmazka » ned 18. bře, 2007 17:46

Zdravim zdejší mazáky.....mohl by mi nekdo poradit s chranicem na zuby? mam novej (svuj prvni) a nevim jak ho vytvarovat.....vim ze je tam neco s teplou vodou..ale nevim presne jak.....dal bych mel dotaz: kdyz si to dam do huby tak se me strasne zveda zaludek...jde tomu nejak predejit? ........ diky moc za rady
technosmazka
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod technosmazka » ned 18. bře, 2007 19:43

gelovy nemam...mam uplne normalni.......na horní patro......
technosmazka
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Lada » ned 18. bře, 2007 20:28

měl by jsi to mít na něm napsáno.....většinou hodíš vařit vodu a až vře tak na pár vteřin do ní dáš ten chránič aby změkl (bacha aby se ti neslepil i když onos e to dá zas odlepit ale to už znamená že jsi to tam nechal moc dlouho...No ten s té vařící vody vyndách hodíš do sklinky ze studenou vodou aby jsi si nespálil hubu a hned do pusy tak aby seděl a vytvoříš v puse podtlak a jazykem, rty, zuby atd... se budeš snažit natcvarovat ideálně ten chránič. jak zchladne tak už tak zůstane.
Když se ti to napoprvé nepovede tak zas znova do vařící vody a zkusit znova :wink:

a co se týče pocitu na zvracení buď si zvykneš a prvotní nechutenství překonáš a bdue to v poho a enbo jsi třeba na materiál alergický což se ve výmečných případech stát taky může, pak jen asi vyzkoušet nějaký jiný třeba ten gelový jestli to bude lepší.
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod technosmazka » ned 18. bře, 2007 21:57

diky moc chlape :) hned zitra na to vletim
technosmazka
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod CeLy » pon 19. bře, 2007 19:00

Neviem jak Lada, ale ja som ho do studenej vody ani nehadzal, len som ho otrepal aby vnutri chranica neostala ta horuca voda a bum do pusy a to som zopakoval este asi 3 krat.
Teda fakt si nie som isty ale ked to hodis hned do studenej vody tak sa to nevytvaruje tak dobre ako ked to tam nehodis, ale moznoze sa m to len zda... 8O
CeLy
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Lada » pon 19. bře, 2007 19:35

no já to tak měl napsáno v návodu a do té studené vody jsem to jen na vteřinu ponořil a pak do huby a vytvaroval se a nedělal jsem to takhle jednou....mě se vytvarolal tak jak jsem potřeboval a nechtěl jsem si spálit hubu :lol: ale proč to neudělat bez zchlazení, taky možnost já se držel návodu a nepřipadalo mi to nikterak divné.....
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod mademan » úte 20. bře, 2007 0:13

Mno, ja som ho otriasol od horucej vody a sup do huby.. Palilo jak prasa, ale skor treba davat pozor aby nepraskla sklovina, co som mal pocit ze uz-uz sa udeje.. Ako tu uz niekde niekto pisal, pripravit usta na to-vypit nieco teple a potom hned nezchladit ladovou vodou :twisted:
mademan
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Lada » úte 20. bře, 2007 1:00

safra vy z toho za chvíli uděláte vědecký projekt :lol:
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod CeLy » úte 20. bře, 2007 13:58

No neviem jak mademan ale ja som si hubu rozhodne ani nespalil a ani neoteplil, ale tiez som si to nedaval do pusy hned jak som to vytiahol z tej vody a pockal som asi 5 sekund a ja som navode nemal ze ten chranic mam dat do studej vody ale ked to bolo len na jednu sekundu tak to je v poho ine by bolo keby to tam nejaky inteligent nechal pol minuty, ze? :roll: :lol:
CeLy
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Zpět na bojová umění a sporty obecně