Otázky,odpovědi a názory jednoho "Já"

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Otázky,odpovědi a názory jednoho "Já"

Příspěvekod Ego » pon 09. dub, 2007 18:30

Zdravím vás bojovníci.Jsem takové mladé,slabé,přihlouplé "Já" se spoustou otázek.Jo a taky rád rejpu. :) Jakožto prví věc začnu řešit aikido :twisted:
Vím že už se tu o něm napsalo hodně.Nu což.Napíše se ještě víc.Poslední dobou si všímám že mezi ČFAI a BA panuje taková malá nevraživost.Možná spíš mezi členy jednotlivýchorganizací.Ono vůbec těch organizací je po víc.A já nevim proč :?: Moh by mi někdo říct která byla první a proč se zakládaly ty ostatní? Třeba rozdíl mezi ČFAI a BA chápu.Ale jakej je rozdíl mezi asociací a federací?

PS: Na využitelnost aiki v praxi se taky dostane ale teď řešíme todle ju.
aliquando fiam magnum belligerrator, at hodie hauddum
Ego
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod JaaJa » pon 09. dub, 2007 19:53

Není to žádná nevraživost, jen porovnání stylů. Všimni si že všichni co přispívají za BA byli dříve v ČFA, tak mohou porovnávat ;o)
JaaJa
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Ego » pon 09. dub, 2007 20:23

Co jsem si tak četl celá vaše naše spanilá jízda jak to někdo napsal jsou celkem mazáci.Já byl u čfai jenom 4 roky.Ale svůj názor sem si udělal.Na foru čfai by mě asi nadali že za 4 není šance pochopit aikido natolik abych se mohl vyjadřovat.Tak píšu sem.Tady mě nemůžou nic.Rád bych chodil na tréninky BA ale problém je že tu nikde blízko není :cry: Tak budu aspoň chodit na kick box.Budu ho cvičit v duchu aiki. :D Tak jsem zvědavej jak to dopadne.Jelikož nemůžu psat na federační forum vzkaž prosimtě mé druhé já hyperionovi že odpověď kterou nechápu jako bych nedostal.No že je prostě na ho.no :lol: A dotázek.Cvičí se u BA kopy?A jak často?U nás to bylo max.1 za rok.A i to je asi moc . . .
Ego
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod JaaJa » úte 10. dub, 2007 7:40

odpoved mas v mailu
JaaJa
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Ego » stř 11. dub, 2007 19:50

Ou kej.Vyřešeno í mejlem.Ale další dotázek.Který postoj je lepší tak nějak na ulici?Z BU nebo z boxu/kick boxu ?
Ego
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Lada » stř 11. dub, 2007 20:12

někdy nebudeš mít ani čas se postavit, jen snad zareagovat a také když se postavíš do bojového postoje hned útočníkovi prozradíš, že teřba nebudeš tak snadný cíl což není zrovna taktické.....
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na bojová umění a sporty obecně