zlomenakatana píše:4Gino: tvoj pribeh je dost podobny tomu mojmu. Na zakladke som bol obetou sikany. Ked som zacal robit BU tiez sa to rozkriklo a zrazu som mal pokoj. Dnes som svojim "tryznitelom" vlastne vdacny, pretoze ma doviedli do dojo.. dakujem vam chaloši za vaše prijemne techniky mucenia. A tiez podobne ako u teba Gino to vo mne zakorenilo obrovsku nenavist voci nespravodlivosti typu dvja ho drzia treti boxuje..grr
Gino píše:damien píše:defendu píše:A co tě učí damiene BU,když to nutné je?
kdyz to nutne je tak samozrejme bojovat, ale je do urcitych mezi...treba do leziciho uz bych nekopal.
Jestli jsi se do takove situace jeste nedostal, jak muzes kruci vedet, ze bys do nej nekopal? Ja naopak myslim, ze jo, ze by sis kopnul (pokud bys ale byl ten, kdo stoji nad tim lezicim). Nechame byt...
Val píše:Lada> nevidel jsem to video, uz ho smazali, ale snad to nebylo tak zle, my se ve skole taky rvali, dokonce jsem kamaradovi na ZS zlomil ruku, ale pratele jsme do dnes a nestali se znas zadni vrahouni a nebo sikana - jak jsem byl nestastnej, kdyz se do mne zacala pravidelne navazet jedna particka a jak jsem jim za to dneska vdecnej ! deti se proste jen instinktivne pripravuji na zivot mezi zlodeji a nasilniky, proc jim tom branit ?
damien píše:Val píše:Lada> nevidel jsem to video, uz ho smazali, ale snad to nebylo tak zle, my se ve skole taky rvali, dokonce jsem kamaradovi na ZS zlomil ruku, ale pratele jsme do dnes a nestali se znas zadni vrahouni a nebo sikana - jak jsem byl nestastnej, kdyz se do mne zacala pravidelne navazet jedna particka a jak jsem jim za to dneska vdecnej ! deti se proste jen instinktivne pripravuji na zivot mezi zlodeji a nasilniky, proc jim tom branit ?
bylo to zle opakovane ho kopal do hlavy a docela silne...
pavela píše:Mohlo se stát, že chlapec prostě zkameněl, strach udělá svoje.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků