Praha- kde si zacvicit - rano/vecer?

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Praha- kde si zacvicit - rano/vecer?

Příspěvekod mysmys » pon 10. zář, 2007 10:59

Ahoj, nevite o nejakem miste v Praze, kde je za poplatek pristupna telocvicna, ci mistnost a kam si clovek muze chodit sam zacvicit, treba kata atd? Idealni by bylo rano treba od 6:00, 7:00 a vecer po 18:00 - 22:00.

Diky za info
mysmys
mistr diskutér
mistr diskutér

Tělocvična ...

Příspěvekod lukaskon » pon 10. zář, 2007 11:30

V jedné dělám a je výborná. Je tam sál pro bojové sporty, velký i s vybavením (zrcadla, pytle, závaží ...) Je do něj volný přístup (pokud nejsou lekce boxu a podobně, ale tyv tebou psané časy nejsou) a v tyhle hodiny tam budeš asi sám. Musíš si však koupit permanentu, minimálně na 3 měsíce a v ceně máši lekce (box, kick, spinning, aerobic a podobně) vstup do fitka nonstop atd. Je to BBC a ty jsou v Praze snad na šesti místech. Cena je různá, ale podle mě výhodná. Záleží na jak dlouho si permici koupíš. Pokud na 2 roky je to za 690,- na měsíc.
Lukáš Konečný
bývalý reprezentant ČR dnes profesionální boxer a částečně i trenér
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

Cena permanentek

Příspěvekod mysmys » úte 11. zář, 2007 8:11

Diky za info. Koukal jsem jeste na stranky BBC. Muzes mi dat info o cene permanentek na pul a ctvrt roku, to jsem tam nenasel? Koukam, ze i na Zelivskeho mate pobocku, tak to je pro me fajn.
mysmys
mistr diskutér
mistr diskutér

Ceny

Příspěvekod lukaskon » úte 11. zář, 2007 8:36

Oni ty ceny celkem tají, takže nejlepší je tam zajít osobně. Zároveň si to tam můžeš prohlédnout. Věřím, že se ti to bude líbit. Pokud si dobře pamatuju cena na 3 měsíce je do 1200,- (za měsíc) každá delší je levnější a ta na 2 roky je za 690,- takže třeba půlroční bude něco kolem litru.
Lukáš Konečný
bývalý reprezentant ČR dnes profesionální boxer a částečně i trenér
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » úte 11. zář, 2007 9:09

Jinak já doporučuji podívat se po internetu po různých bazarech a podobných stránkách případně vygooglovat, protože hodně lidí prodává své permice (členství) v různých aukcích(převod členství je bezproblémový a možný) a podmínky jsou o dost výhpodnější,protože mají třeba staré smlouvy se sníženou cenou nebo ti co prodávají mají předplaceno na rok a dají slevu a podobně...já jsem tak získal tu svojí za poplatek 490Kč za měsíc.
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » úte 11. zář, 2007 9:49

^^^^^^^

To je pravda treba na ronnie.cz jsem viděl hafo permic k prodeji.
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na bojová umění a sporty obecně