Skateordie píše:luen píše:Skateordie píše:sam-soi píše:tekki píše: Vo svojom WT pouzivam techniky kolena z muay thai - to su tak strasne pecky az strach, Wt kolena nie su az tak silne
ale nejlepsi je tohle

to ty kolena asi delaj 2 ruzny lidi vid ?

Nie ale vo WT prevazuje pri kolenach rychlost, nad silou, co je dost znacne na hovno, teda okrem pripadu ked je mierene na gule

Ahoj,
ja vim co jsi chtel rici ... Ja bych to, ale rekl takhle, na MT umi kopat a na wt ne.

Ona totiz rychlost sama o sobe, neni urcujici faktor ... viz retezaky a vlastne kazda ala wt "technika"! Je smutne, ze clovek platici za wt, musi chodit jinam, aby tohle pochopil ... Zase na druhou stranu si ale cenim toho, ze mas odvahu chodit jinam a ucit se veci, ktere funguji ... drzim palce

No ono si tymi kolenami je to tak, su uplne o nicom ak sa netrafia na gule.

Mna WT fakt hodne bavilo a makal som na tom hodne. V poslednom case sa mi vsak bavi najma chi-sao a okrem toho este pacifikacne techniky cez krk a paky, ale to nie je vlastne klasicke WT, ale trenuje nas vojak, takze su to kadejake veci

Inac pravdu povediac niektore zistenia su dost neprijemne po tolkom case, aj ked ja som nebol nikdy zaslepeny vsetkymi kecami. Uz minuly rok na treningoch v octagone sa mi este viac pootvorili oci. A zaklincoval to jeden chalan od mai gei (diki Milos), s ktorym som sa zoznamil na tomto fore a bol som s nim trenovat a ukazoval mi veci a hovoril o WCH v Cine a ukazoval trochu vasu systematiku a som skoro odpadol, uplne cosi ine. Tiez naprahy, uplne iny postoj, uplne ine proste. No a potom som napisal Ukropcany, ktory mi pomohol a pomaha

(dakujem, ano to je ten typek, co je tak strasne zly a chce kazdeho bit

) Ale na druhej strane ja som za treningy skoro nic neplatil, u nas to nebolo ryzovanie penazi ani onanovanie nad chi-saom nikdy (co sa neda povedat o treningoch WT, ktore som zazil v Blave), vzdy som mal radsej "akciu" a nie iba hrejkanie sa. Proste u nas to je za minimalne peniaze a fakt ma to bavilo, aj kolektiv a tak. Houk, dohovoril som. Moje kratke story