Nabyti velkeho objemu svalu

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod jox » pát 30. kvě, 2008 18:27

Gino píše:No, az na to mazani ciste neestetickych prispevku kvuli hrubce atp. se mi to presne zda jako povinnost moderatora. Zaroven nevim nic o tom, ze by moderator sam nemohl diskutovat, takze vicemene nerozumim tomuto tvemu odstavci :)
No, když sám diskutuješ (něco hájíš proti oponentům), tak se hůř zároveň nezaujatě moderuje. A když, tak o své nezaujatosti občas těžko přesvědčíš diskutéra, žes mu něco smazal ne proto, že s tebou nesouhlasil, ale protože to překročilo nějakou poměrně špatně zachytitelnou míru čehosi. :(
Třeba jestli TOTO je nebo není OT, když toto podtéma W. sám naznačil. :wink:
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pát 30. kvě, 2008 18:36

jox - ja myslim ze jo, ze jsme OT :wink:

Vratme se tedy k tematu. Ja se snazim nabrat svalovou hmotu... no, i kdyz, co ja bych dal i za tuk!!!... takze ja se snazim nabrat uz nejakej ten patek (hm, bude to tak 8 let, co jsem byl prvne v posilovne) a stale nic. Zkousel jsem snad vse - kreatin, gainery, aminokyseliny - stale nic. Mam pomerne dost rychly metabolismus. Byly doby, kdy jsem cvicival 4x tydne v posilovne a 2x tydne v dojo, byly doby, kdy jsem to delal opacne, ale stale nic. Pohybuju se neustale v rozmezi cca trech kilogramu, coz je bezne.

Samotneho by mne zajimalo, co s tim, ale uz jsem slysel tolik nazoru a tolik rad, ze uz tezko by se mohl objevit nekdo novy s necim novym. Stravuju se pravidelne nekolikrat denne (kdyz mam hlad, berou me hned krece v brise a mota se mi hlava).
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » pát 30. kvě, 2008 20:26

Gino píše:Stravuju se pravidelne nekolikrat denne (kdyz mam hlad, berou me hned krece v brise a mota se mi hlava).

No to je ale dost divný, myslím že normální člověk by měl běžně bez takových příznaků (nebo jen s "otráveností" a horším soustředěním na pohyb i myšlení) vydržet celý den (i tři) bez jídla. Ale taková rychlá hypoglykémie - máš v pořádku takový ty enzymy kolem cukrovky? Hele, já byl jako lunt (57/180) do svejch 25 ale takový potíže jsem neměl. A do 35 jsem nabral 25 kilo jen věkem a teplými večeřemi místo studených, jinak strava celkem stejná. Prostě věk. :? :?:
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Nabyti velkeho objemu svalu

Příspěvekod Galiloo » sob 31. kvě, 2008 10:48

scout píše:
Galiloo píše:
Wanderlei píše:Zdravim,potrebuju radu.Prijal jsem vikendovou praci vyhazovace v jednom Prazskym mensim klubu.Nejsem sice susenka Mini Tatranka ( cca 84 kg , cca. 184 cm ),ale chtel bych nabyt vetsi objem svalu,hlavne rukou a ramenou.Ptze prsa a nohy mam myslim dost dobry.Duvod kazdy chape = prevence.Sice mam rad sparing,ale tohle mi prijde zbytecny.Vsichni sice vime,ze Tony Jaa by me zmlatil asi 16krat vic nezli Ronnie Coleman,ale Ronnie ma preci jen vetsi respekt 8) .
Ale k veci. Treninkovy rezim vypada : 2x tydne 1hod. technika+fyzicka kicbox, 1xtydne 1,5hod. sparing,plus cca. 2-3 hod. tydne posilka.Spis min ta posilovna (me to moc nebavi :oops: ) .A proste neni cas,a ani nejsou penize kupovat si nejakou syrovatku atd.. kazdy den.
Takze by me zajimalo nejake zobani :oops: ...neco abych si neznicil zivot,a aby se mi nezmensil penis :lol: ( uz ted to neni zadna slava :D ) .Bral jsem asi dva mesice Ethyl Ester Creatin,ale bez vysledku.Poradte prosim,nejdulezitejsi je objem.Necekam ze mi narostou hevery za dva tydny.A taky me prosim od toho neodrazujte,rizika znam.Poradte co berete vy,jestli berete.

Vítej v Branži hochu...-jednou tě to sežere pokud včas nepřestaneš :lol: 8)

Na objem??? Zasílám SZ.Nejedná se o steráče,ale nechci to psát veřejně,protože je to geniální a skoro nikdo o tom neví :wink:
...neblbni Galiloo ja vim ze na odtucnenej tvaroh od roku 89 vetsina lidi zapomnela ale zas az takovy tajemstvi to neni..... :lol: :lol: :lol: ....ale nedoporucuju ..snizuje potenci a mekne po nem mozek... :lol: ... :wink:

:lol:
Naposledy upravil Galiloo dne sob 31. kvě, 2008 10:51, celkově upraveno 1
Galiloo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Galiloo » sob 31. kvě, 2008 10:48

scout píše:
Galiloo píše:
Wanderlei píše:Zdravim,potrebuju radu.Prijal jsem vikendovou praci vyhazovace v jednom Prazskym mensim klubu.Nejsem sice susenka Mini Tatranka ( cca 84 kg , cca. 184 cm ),ale chtel bych nabyt vetsi objem svalu,hlavne rukou a ramenou.Ptze prsa a nohy mam myslim dost dobry.Duvod kazdy chape = prevence.Sice mam rad sparing,ale tohle mi prijde zbytecny.Vsichni sice vime,ze Tony Jaa by me zmlatil asi 16krat vic nezli Ronnie Coleman,ale Ronnie ma preci jen vetsi respekt 8) .
Ale k veci. Treninkovy rezim vypada : 2x tydne 1hod. technika+fyzicka kicbox, 1xtydne 1,5hod. sparing,plus cca. 2-3 hod. tydne posilka.Spis min ta posilovna (me to moc nebavi :oops: ) .A proste neni cas,a ani nejsou penize kupovat si nejakou syrovatku atd.. kazdy den.
Takze by me zajimalo nejake zobani :oops: ...neco abych si neznicil zivot,a aby se mi nezmensil penis :lol: ( uz ted to neni zadna slava :D ) .Bral jsem asi dva mesice Ethyl Ester Creatin,ale bez vysledku.Poradte prosim,nejdulezitejsi je objem.Necekam ze mi narostou hevery za dva tydny.A taky me prosim od toho neodrazujte,rizika znam.Poradte co berete vy,jestli berete.

Na objem??? Zasílám SZ.Nejedná se o steráče,ale nechci to psát veřejně,protože je to geniální a skoro nikdo o tom neví :wink:
...neblbni Galiloo ja vim ze na odtucnenej tvaroh od roku 89 vetsina lidi zapomnela ale zas az takovy tajemstvi to neni..... :lol: :lol: :lol: ....ale nedoporucuju ..snizuje potenci a mekne po nem mozek... :lol: ... :wink:

:twisted:
Naposledy upravil Galiloo dne sob 31. kvě, 2008 10:50, celkově upraveno 1
Galiloo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Galiloo » sob 31. kvě, 2008 10:49

scout píše:
Galiloo píše:

Tak to už mi může být jedno,impotentní sem a co se týče mozku...radši bez komentáře... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil:
Galiloo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Galiloo » sob 31. kvě, 2008 10:52

Wanderlei píše:Tak muzu rict ze tvaroh to neni :lol: ...je to vyvinuty jako specialni vyziva pro kosmonauty NASA...funguje to na principu elektrolyticke promeny nukleonovych castic v atomovem jadre sacharidovych bunek.Jeste ze toho ma Galileo doma tolik 8)

Opovaž se vyzradit Moje Tajemství!!!Jestli to vyzradíš tak ti nepomůže ani Cosa Nostra :lol: 8)
Galiloo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Galiloo » sob 31. kvě, 2008 10:56

migli píše:takze galiloo prodava herbalife :lol: :twisted:

To ne,ale chtěl sem si z toho udělat kšeft.Nakonec sem zjistil že je to nesmysl.Teď prodávám Japonské Miniatury :lol: :lol: 8)
Galiloo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Předchozí

Zpět na bojová umění a sporty obecně