Mufiozo píše:Ahoj všichni...neustále se přu s kamarádem, kdo by vyhrál v bitce..jestli shaolinský mistr nebo třeba Crocop či Emelianenko Fedor z ultimátních zápasišť. Mě je odpověď celkem jasná, ale rád bych, kdyby jste se podělili o názory...Děkuji
luen píše:Mufiozo píše:Ahoj všichni...neustále se přu s kamarádem, kdo by vyhrál v bitce..jestli shaolinský mistr nebo třeba Crocop či Emelianenko Fedor z ultimátních zápasišť. Mě je odpověď celkem jasná, ale rád bych, kdyby jste se podělili o názory...Děkuji
A vyhral by J.C.V. nebo B.L.???Bud se zacni kamaradit s nekym kdo ma rozum a nebo to doporuceni predej kamaradovi ...
Mufiozo píše:oba jsou to ale naprosto odlišné styly zápasníků, tzn. ultimáti (velcí, silní, kontaktní sporty (thaibox), zároveň bojové styly tělo na tělo- zápas (valetudo, brazilské jiu jitsu) a současně nabouchaní z posilky proti shaolinskému mistrovi, který je menší (kratší končetiny), podstatně drobnější a s mnohem menší silou
madmax píše:Toman píše:Je vidět že vaše neznalost je veliká. Každému je jasné, že v souboji
J.C.V. vs B.L. vyhraje Chuck Norris
Az doted jsem myslel, ze B. L. zemrel prave po stretnuti s Chuckem Norrisem... Ono to bylo jinak?
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků