xiuwei píše:Máš pravdu Luene, je to magnet a hlavně pro nováčky,kteří přijdou cvičit BU do těchto míst. Oni si neuvědomí,že ta tělocvična je plná žáků a ten jejich ,,mistr,, se jim nějak málo věnuje (protože nestíhá všechny obejít,opravovat,aj.)
Zvítězí kvantita nad kvalitou. Z čeho by to jinak platili a udržovali ? Z té restauračky,kde si dá rodič jedno dvě pivka,než jeho dítko odcvičí 1,5 hodinky ?
zm píše:Tady je další centrum bojových umění http://www.martialartskroupa.d2.cz/info2.html .
tonglong píše:Pan Kroupa se pysni akraditaci od MSTV. Chtel bych vedet jak se asi takova akreditace ziskava. Moje osobni zkusenost je takova, ze kdyz jsem si o ni pozadal byl jsem odmitnut jako nedostatecne kvalifikovany. Mych 35 let v cinskych BU, 20 let praxe s vyukou, spoluprace na vydani 4 knih a jednoho dokumentarniho filmu o Tai Chi, seminare v San Franciscu, New Yorku, Miami atd. a nekolik certifikatu to nebylo dostacujici.
To mi rekl nejaky pan Dr. na MSTV ktery nevedel o cinskych BU vubec nic a ktery si mimochodem nebyl schopny pamatovat ani sve vlastni telefoni cislo, ale zato si velmi dobre pamatoval aby mi asi 5x opakoval, ze ma dojem, ze o tu akreditaci nestojim dostatecne. (Co by tim asi mohl myslet?)
Protoze jsme v CR tak musim jeste dodat, ze nemam na MSTV ani jednoho znameho nebo pribuzneho.
NOKT píše:Pokud pominu možnost žádost+obálka peněz.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků