Adigor píše:Pokud vím, tak kreatin je normálně obsažen v lidském těle. Neviděl bych tu problém...
Ale nezdá se mi normální, že do sebe člověk hází chemie v takovém počtu:) "nutrient na zkvalitnění myšlení" - to je vtip? Nevím, nevyznám se v tom, ale zní to jako slušná hovadina.
agony píše:tak jste urcite zjistily , ze to neni narozdil prave od steroidu , se kterymi si to pletete (sypes bobule) ani nebezpecne ani navykove.
TF píše:já když se na to podívam jako lajk tak kreatin rozšiřuje cévy zvyšuje průtok krve a tím i transport živin do tkání stejně tak i do mozku ne? takže stejně tak by měl transportovat učinný látky do mozku z těch prášku co bereš proto si myslím že naopak užívaní těhle dvou ,,léku" není kontraproduktivní ale právě se navzájem ještě umocnuje jejich efektjinak ty prášky na chytrost jsou taky založeny na vyšším prokrvování mozku takže bych s tím dávkováním dával bacha aby to nezkončilo třeba i krvácením z cév
![]()
![]()
jinak nechápu lidi typu ghekona co absolutně nemaj páru o co jde a zapojujou se do do toppicu jen svým rejpáním a rádoby vtipnými poznámkami protože tím akorát zahlcujou forum už dost nacpaný všeliakejma kravinama co nemaj absolutně žádnou informační hodnotu
ghekon píše:TF píše:já když se na to podívam jako lajk tak kreatin rozšiřuje cévy zvyšuje průtok krve a tím i transport živin do tkání stejně tak i do mozku ne? takže stejně tak by měl transportovat učinný látky do mozku z těch prášku co bereš proto si myslím že naopak užívaní těhle dvou ,,léku" není kontraproduktivní ale právě se navzájem ještě umocnuje jejich efektjinak ty prášky na chytrost jsou taky založeny na vyšším prokrvování mozku takže bych s tím dávkováním dával bacha aby to nezkončilo třeba i krvácením z cév
![]()
![]()
jinak nechápu lidi typu ghekona co absolutně nemaj páru o co jde a zapojujou se do do toppicu jen svým rejpáním a rádoby vtipnými poznámkami protože tím akorát zahlcujou forum už dost nacpaný všeliakejma kravinama co nemaj absolutně žádnou informační hodnotu
Takze tobe prijde uplne normalni cpat do sebe dene 25 tabletek? Mne tedy ne...
ghekon píše:TF píše:já když se na to podívam jako lajk tak kreatin rozšiřuje cévy zvyšuje průtok krve a tím i transport živin do tkání stejně tak i do mozku ne? takže stejně tak by měl transportovat učinný látky do mozku z těch prášku co bereš proto si myslím že naopak užívaní těhle dvou ,,léku" není kontraproduktivní ale právě se navzájem ještě umocnuje jejich efektjinak ty prášky na chytrost jsou taky založeny na vyšším prokrvování mozku takže bych s tím dávkováním dával bacha aby to nezkončilo třeba i krvácením z cév
![]()
![]()
Takze tobe prijde uplne normalni cpat do sebe dene 25 tabletek? Mne tedy ne...
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník