Znáte tyto lidi?

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Znáte tyto lidi?

Příspěvekod Anonymní » pát 28. bře, 2003 10:42

Jeden z mnoha duchovním mistrů tvrdí, že pořádal kurs přežití s těmito lidmi: <BR>©těpán Chrobok (sochař, malíř, jinak 1. dan karate, kung-fu - a střelba), Aleš Vaňák (truhlář, řezbář, 1. dan kung-fu), Petra Zahradníková (nábytkářka, ohýbání - rattan, karate 1. DAN, Judo černý pásek), Miroslav Lorenc (sklář, sochař, 1. ninjutsu), Petr Pokovba junior (elektromontér, modelář, sochař, 1. dan karate, střelba), Lukáš Valenta (kuchař, modelář, 1. dan karate, kung-fu), ©árka Lorencová (zdravotnice, masérka, modelářka - 1. dan karate a černý pásek judo), Pavel Nozar (klempíř, pokrývač, 1. dan karate a 1. dan ninjutsu), Ladislav Hokr (tkadlec a barvíř, 1. dan Nijutsu a kung-fu, Lenka Krupičková (bioložka, kuchařka, 1. dan Ninjutsu), čestní účastníci (zvýhodněný o výstroj předem) - Jana Servitová (má maličkost - zdravotnice, červený pásek v karate, "železný muž"), Petr Černý (desetibojař a "železný muž", červený pásek v karate). <BR> <BR>Organizátoři: Tadeáš Chrobok (zámečník, předseda mysliv. sdružení (tehdy), trenér střelby II, Ninjutsu 5. dan, sebeobrana 1. Mistr. stupeň,), Radan Chrobok (zdravotník, Ninjutsu 3. dan, střelba), Petr Pokovba starší (profi. voják, ternér střelby II, 3. dan karate, kung-fu), Jiří Buček (policista (dopravní?), 1. dan kung-fu a ninjutsu) a ještě jeden policista, jehož jméno a spol. už nevím... Pak několik myslivců, mnoho usedlíků a několik úředníků. A pan doktor Slanina (a možná ještě někdo...) Stačí? <BR> <BR>Říkají Vám ty jména něco? Díky za info.........
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Znáte tyto lidi?

Příspěvekod pm » pát 28. bře, 2003 11:02

znam pomerne dost lidi "z oboru" (predevsim kung-fu), ale z vyse uvedenych neznam ani jedno jmeno.
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Znáte tyto lidi?

Příspěvekod laada » pát 28. bře, 2003 12:04

taky nikoho neznam. <BR> <BR>A co to je za duchovního mistra????? Kurz přežití pořádaný duchovním mistrem je docela srandovní věta. :-)
laada
laada
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Znáte tyto lidi?

Příspěvekod katana » pát 28. bře, 2003 12:37

cvičil jsem dva roky ninjutsu (tedy Bujinkan Budo Taijutsu, jakožto jedinou síť škol, kterou v našich končinách považuji za seriózní, snad nikoho neurazím) a o nikom ze jmenovaných jsem jaktěživ neslyšel, což mi vzhledem ke zmíněným danům (5. dan?!) připadá dost zarážející...
katana
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Znáte tyto lidi?

Příspěvekod Anonymní » pát 28. bře, 2003 14:53

Jedna se o Mistra TATRAWADARSI, gurua Dvory Mysli Duchovni Universita, ktery je prevtelenim maga Geda, rytirem Jedi a velikym mistrem duchovnim i telesnym. A to si nedelam prdel, pratele, jeho sila je desiva. Jeden znamy si z nej na internetu delal srandu a Mistr mu duchovni silou znicil HDD, takze do pul ctvrte rano zachranoval data.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hungga » pát 28. bře, 2003 15:31

END
Naposledy upravil hungga dne úte 03. čer, 2003 22:25, celkově upraveno 1
hungga
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Znáte tyto lidi?

Příspěvekod lokwon » pát 28. bře, 2003 15:35

<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citace:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE> <BR> 28.03. 2003 v 14:53, Anonymní napsal(a): <BR>Jedna se o Mistra TATRAWADARSI, gurua Dvory Mysli Duchovni Universita, ktery je prevtelenim maga Geda, rytirem Jedi a velikym mistrem duchovnim i telesnym. A to si nedelam prdel, pratele, jeho sila je desiva. Jeden znamy si z nej na internetu delal srandu a Mistr mu duchovni silou znicil HDD, takze do pul ctvrte rano zachranoval data. <BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End --> <BR>duchovni silou ktere se rika trojskej kun nebo starej harddisk?
Chceš-li uběhnout 100 km, považuj 90 za polovinu cesty.
lokwon
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Znáte tyto lidi?

Příspěvekod Anonymní » pát 28. bře, 2003 17:14

Taky neznam nikoho z vyse uvedenych. Pripada mi divne, ze si pan mistr vybral pro sve pokusy druhou ci treti kvalitativni ligu.... Verim a vim, ze sposta lidi je schopna pusobit urcitou energii, duchovni silou na dalku.....ale tento pan urcite takovou silu nema. Pokud by chtel, tak original myslenky by zustal u nej. Neni to seriozni.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Znáte tyto lidi?

Příspěvekod Picard » sob 29. bře, 2003 1:31

v kung fu se udelujou nejaky dany ? Ja myslel, ze to se dela jen v japonskejch a korejskejch BU. No ale vtipny prispevek, pobavil jsem se :-)
Picard
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Znáte tyto lidi?

Příspěvekod Anonymní » stř 18. čer, 2003 8:39

Anonymní píše:Jedna se o Mistra TATRAWADARSI, gurua Dvory Mysli Duchovni Universita, ktery je prevtelenim maga Geda, rytirem Jedi a velikym mistrem duchovnim i telesnym. A to si nedelam prdel, pratele, jeho sila je desiva. Jeden znamy si z nej na internetu delal srandu a Mistr mu duchovni silou znicil HDD, takze do pul ctvrte rano zachranoval data.

:lol: :lol: :lol: to som sa narehotal, ty musis pisat castejsie, este este :-)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod SianLang » stř 18. čer, 2003 9:36

A kde že ten "kurz přežití" má bejt? Já bych se tam na ty typy celkem rád jel mrknout a pak vám poreferoval... :-)

Picard: Dany v kung-fu existujou hlavně v U.S.A (země neomezených možností, že...), kde se celkem snadno od jistých "velmistrů" dají koupit (asi nechtěli být vůči nin-justu pozadu...). Třeba je to u nás podobně... Hlavně nejmenovat... :-):-):-)
SianLang
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod WICKING » stř 18. čer, 2003 10:04

ja mam kamarada a ten se taky jmenuje dan, ale kdyz jsem ho chtel koupit, tak se cukal :lol:
WICKING
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

UDDM

Příspěvekod Quijote » stř 18. čer, 2003 14:22

Univerzitu Dvoru Duchovní Moudrosti (nebo tak nějak) založil asi tak před 4 lety uvedený Radan Chrobok alias Tatrawadarsi. Prohlásil se za realizované Mistra a jakousi slečnu z Brna (asi) za Božskou-Sestoupivší-Bytost. Pojmenoval ji (tuším) Afrael (podle postavy z fantasy ságy Safírová růže), a začal apoštolské cesty po Zemích Koruny České.
Jeho "učení se" pochází z období cca (neručím) ročního cvičení jógy. Kdy se Radan prohlásil za rovna Mistrům, a začal "přijímat" žáky. Naposledy jsem ho viděl asi tak před 2 lety, an odjíždí za prací do Brna.
Do té doby nemohla být řeč o jakémkoliv bojovém cvičení, O JAKÉMKOLIV CVIČENÍ.

Z ostatních znám podle jména jeho bratra ©těpána (cca 19let) a osobně otce Tadeáše, kterého si velice vážím. (Cvičí jógu tak poctivě, jak málokdo). O Radanovi se před ním ještě nedávno nesmělo moc mluvit. (už jsem je nějaký pátek neviděl).

Bůh mi odpust, jestli se mýlím, ale všechno mám z OSOBNÍ zkušenosti.

Mohla byste mi prosím napsat, odkud jste čerpala informace? Děkuji.
Quijote
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Quijote

Příspěvekod fletcher » čtv 19. čer, 2003 9:17

...pokud vím, informace má nejspíš y hofyland.cz. mrkni se tam na DMDU(už je ale zřejmě jen pro příznivce) popřípade se přeptej v dvorech chaosu.(tam jsou spíše odpúrci).:o)
fletcher
diskutér - nováček
diskutér - nováček

DMDU

Příspěvekod Anonymní » pát 20. čer, 2003 20:00

DMDU se zabývá

- výukou tradičních i moderních oblastí duševního i tělesného zdraví a rozvoje...

- vývojem klasických i alternativních vyučovacích i obecně-komunikačních metod, které zároveň používá...

- výzkumem duševních možností, metafyzických funkcí a jejich využití...

:lol: :lol: :lol:
http://dmdu.webpark.cz/
tady ten skvost je :lol: :
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: DMDU

Příspěvekod Angus » úte 24. čer, 2003 10:09

tady ten skvost je :lol: :[/quote]

Tak to je teda nářez, např. životopis hlavního představitele
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Michal » pát 27. čer, 2003 8:37

nevite nekdo neco o tom alternativnim zpusobu vyuky?
"- alternativní, a to jak kombinace předchozích možnoistí, tak použití paranormálních možností komunikace..."

pokud by to bylo neco ve stylu "na dalku ti to napumpuju do hlavy" tak by me tahle metoda dost zajimala. je mi celkem jedno, co si tam ucej, ale pokud by muj sifu na to pristoupil, tak bych trenoval jen takhle "ma dalku". si lezite, nekdo vam cpe do hlavy rozumy, nic vas neboli, proste pohoda. a vubec, proc se neco takovyho nepraktikovalo uz na skole? sakrys, za par let to urcite bude standartni vyukovej postup. ze ja blbec se nenarodil o par let pozdeji:*(

no a teda ten zivotopis. zarazila me tam predevsi jedna vec "došlo k úpravám některých tělesných funkcí…". to jako ze nemusi spat, vubec se nepoti a srdce mu tluce dvakrat za minutu? nebo jak tomu mam rozumet?

toho tatra buhvico neznam, ale prijde mi jako slusnej klaun. netusim jak je to s pravdivosti tech udaju, ale to, ze nekdo ma vic titulu nez cela moje rodina, urcite na verohodnosti neprida. spis bych rek, ze moc koukal na televizi a duchovni knizky by mel radsi zahodit, nez zblbne uplne a bude chtit litat.
Michal
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Michal » pát 27. čer, 2003 8:37

nevite nekdo neco o tom alternativnim zpusobu vyuky?
"- alternativní, a to jak kombinace předchozích možnoistí, tak použití paranormálních možností komunikace..."

pokud by to bylo neco ve stylu "na dalku ti to napumpuju do hlavy" tak by me tahle metoda dost zajimala. je mi celkem jedno, co si tam ucej, ale pokud by muj sifu na to pristoupil, tak bych trenoval jen takhle "ma dalku". si lezite, nekdo vam cpe do hlavy rozumy, nic vas neboli, proste pohoda. a vubec, proc se neco takovyho nepraktikovalo uz na skole? sakrys, za par let to urcite bude standartni vyukovej postup. ze ja blbec se nenarodil o par let pozdeji:*(

no a teda ten zivotopis. zarazila me tam predevsi jedna vec "došlo k úpravám některých tělesných funkcí…". to jako ze nemusi spat, vubec se nepoti a srdce mu tluce dvakrat za minutu? nebo jak tomu mam rozumet?

toho tatra buhvico neznam, ale prijde mi jako slusnej klaun. netusim jak je to s pravdivosti tech udaju, ale to, ze nekdo ma vic titulu nez cela moje rodina, urcite na verohodnosti neprida. spis bych rek, ze moc koukal na televizi a duchovni knizky by mel radsi zahodit, nez zblbne uplne a bude chtit litat.
Michal
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod mikeone » pon 10. kvě, 2004 10:03

Netusim, jak rozvetvena je rodina Chroboku, ale Radana (Mr.Tatrawadarsi) jsem mel moznost poznat soobne a slibil, ze ani on, ani jeho zaci o nem nebudou tvrdit, ze ma nejaky stupen v ninjutsu, ani ze to nekdy aktivni cvicil...
Jinak je to clovek aktivni, hlavne pusa mu jede dobre.
mikeone
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Re: DMDU

Příspěvekod Anonymní » pon 10. kvě, 2004 15:36

jimas píše:DMDU se zabývá

- výukou tradičních i moderních oblastí duševního i tělesného zdraví a rozvoje...

- vývojem klasických i alternativních vyučovacích i obecně-komunikačních metod, které zároveň používá...

- výzkumem duševních možností, metafyzických funkcí a jejich využití...

:lol: :lol: :lol:
tady ten skvost je :lol: :

z webu: .... Pindam hadí silou je, ....

pinda, pinda ... (po našimu keca) hovadiny :roll:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Další

Zpět na bojová umění a sporty obecně