Sparing sem s nim nedával
luen píše:Ryba smrdi od hlavy a v pripade musada/mumasa to plati taktez ...
martinYT píše:luen píše:Ryba smrdi od hlavy a v pripade musada/mumasa to plati taktez ...
Tohle souhlasí, akorát je potřeba začít od sebe....![]()
cvičení zdar.
Osobně to rozvést ani nechci myslím, že vzhledem k tomu co jsem tu již mnohokrát přečetl vím jak celé rozvádění bude znít..
cvičení zdar..
luen píše:martinYT píše:luen píše:Ryba smrdi od hlavy a v pripade musada/mumasa to plati taktez ...
Tohle souhlasí, akorát je potřeba začít od sebe....![]()
cvičení zdar.
Osobně to rozvést ani nechci myslím, že vzhledem k tomu co jsem tu již mnohokrát přečetl vím jak celé rozvádění bude znít..
cvičení zdar..
Moc nerozumim tvemu rypani, ja mam v hlave aspon v tomto ohledu srovnano ve vztahu k bu/bs. Vim co je smelo/smecko a protoze jsem ke vsemu huba nevymachana, tak si drze dovolim tvrdit, ze treba poznam zmrda a kripla na kilometry daleko ... Co se na tom tobe nelibi? Chtel bys to take umet a nebo bys to chtel ostatnim zakazat?
Ale k veci, mam par osobnich zkusenosti s O.S. jeste kdyz chodil na "valecne porady" do Neklanky k J.P. do prodejny casopisu Warrior ... kdysi jsem tam brigadne pracoval. Co jsem vyslechnul klidne komukoli reknu, klidne i svuj nazor na celou tuto zalezitost, mam i svuj nazor na cviceni musada ... A protoze vrana k vrane seda, tak si prolustrujte i pana H.G. a zjistite, ze se kolo porad toci.
Znam par lidi, kteri musado delaji a bohuzel pro ne, ho musi delat, jelikoz to zada jejich zamestnavatel (stat). Nicmene jsem po pravu rozcilen, kdyz vidim, jak nekdo haze z okna dane, ktere platime. Pokud nekomu vyhovuje nechat ze sebe delat vola ... OK, kazdemu, co pobere, ale ja ten cirkus take sponzoruji kamo a to je duvod byt nastvanejMusado a ostatni sracky mam uplne u prd.;e - rozumime si? Je mi jedno, ze si nase arma najme na trenink Hladika nebo treba Zorku Jandovou a nebo maxipsa fika
Ale at si to pani recesisti calujou ze sveho!!! Ja uz z telecich let vyrostl a kdyz na sebe hodim maskace, tak nemam pocit, ze mi pindour vyroste. Pokud se neco chci naucit, tak vim kam si zajit.
martinYT píše:No mé rýpání hlavně protože když jsem si přečetl spoustu tvých příspěvků je přesně ve výše uvedeném duchu, načež taky několikrát jsi nezapoměl poznamenat jak vy to všechno děláte dobře a ostatní na prd. Proto jsem přesně napsal tak jak jsem to napsal. Nikomu nic nezakazuji a nechci zakazovat, jenom si myslím jak se říká napřed trám ze svého oka a potom třísku z oka svého "bratra" protože dle tvého víše uvedeného příspěvku by jsi stál za z nic jenom protože jsi před lety cvičil WT, které je dle spousty lidí na prd, ale sám víš, že to tak není....
Osobně mám taky jasno mezi BU/BS neříkám. Osobně nějak nerozděluju bojování mezi BS a BU, prostě sportovní klání je jeden z možných druhů konfrontace a opravdu dobré na trénování spousty věcí v bojových umění.
cvičení zdar.....
Naked_Snake píše:To Littleass: Hlavně se, prosím tě, ve tvým vlastním zájmu podívej i někam, kde se cvičí sebeobrana, ať máš srovnání. Já jsem to neudělal a dělal jsem ze sebe kokota 3 roky.
luen píše:
Nechme tedy emoce stranou a pojdme udelat mensi rozbor ...
Nikde jsem ve vztahu k musadu neuvadel, jak MY neco delame skvele. Ja mam modrou a vubec se nestydim za to, ze jsem nevojak. Sve zaky ucim nebyt tupe stadecko, snazim se v nich rozvijet osobnost ... atd ... temer vse je vlastne v rozporu s vojenskym pristupem. Tolik k nasi skole, kdyz ji tak znas ...
Mam spousty kamaradu mezi vojakama a presne v duchu toho, co jsem napsal ... je mi uplne burt, co se v arme cvici. Maji na to opravdove odborniky, nejdrive si najmuli Hladika (urcite budes znat) a ted maji zase toto. OK, ale nebylo by lepsi kdyby si kudla dal aspon jednou nekdo tu praci a na MO by se udelalo vyberove rizeni transparentne, pruhledne a ciste ... tobe by to vadilo? Vlastne tohle je snad jedine ministerstvo, kde se neobejde bez skandalu ani nakup ponozek.
Nevim co ma wt spolecneho s predmetem teto diskuze, ale asi ti lezi v zaludku nejaka starsi diskuze, tak jen v rychlosti.
Ano pred lety jsem cvicil wt a protoze uz tenkrat jsem nebyl ovce, tak jsem kritizoval, co bylo spatne. Ohledne vymysleni, lhani, ojebavani ... nehlede na kvalitu vyuky. WT byla, je a vzdy bude sracka. Ja vim, ze je to hnus a nemyslim tu vulgarni formu meho tvrzeni. Stav se nekdy u nas na treninku a vazne v dobrem, muzeme oba face to face predlozit sve dukazy o tom, ze jeden z nas je spatne informovanej ... Ja vlastne ani nevim, co cvicis ... ale strelim, ze to je/bylo AVSE?
Protoze se bu/bs venuji leta, tak vim, ze to vse, do jiste miry stoji na osobnich vztazich mezi trenerem a zakem. Pokud je clovek stojici nad tim vsim (grandmaster, grandgrandmaster a nebo sifu) vycuranej zmrdik, kterej je levej, lempl ... ja neverim, ze z tohoto muze vzejit neco dobreho. Zatim se to nikdy nestalo, protoze z lejna diamant neuhnetes a myslim, ze to tak bude navzdy
Edit: abychom si rozumeli, netvrdim, ze kazdy, kdo cvici wt je srac, podvodnicek a pod. bavime se o obecne rovine (i ja mam mezi lidmi na wt kamarady a jsou to hrozne fajn lidi, ale na druhou stranu maji gule a na rovku reknou jak se veci maji - toho si ja vazim) a o managmentu ewto, popr. iwtaa.
martinYT píše:.....načež taky několikrát jsi nezapoměl poznamenat jak vy to všechno děláte dobře a ostatní na prd......
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků