jox píše:Takže už ti je zdá se jasný, že hrát si tam na Freddyho s nožem je dost nadbytečný...Galiloo píše:Já beru taky pár šupů,takže sem nedávno řekl šéfovi-"Ty ode mě za ty peníze co mi dáváš čekáš v práci něco jiného než spaní??To nemyslíš doufám vážně!"![]()
![]()
![]()
Navíc, kdo se s někým pořeže nožem, je často za magora. A magoři ztrácí slušnou práci.
Lada píše:Galiloo píše:Láďo!Ty mě nechňápeš.
Myslel sem to tak že pokud má u sebe někdo zbraň tak to ovlivňuje ať chce nebo nechce jeho psychiku!!!
Může mít například "nepřirozeně zvýšené sebevědomí" to znamená že se na základě toho i jinak chová a tudíž to může být kontraproduktivní!!!
Podívej se na USA-už sem to sem jednou psal...v USA může mít v některých státech zbraň každej BLB kterému je 21 a jak to vypadá???Je tam na počet obyvatel největší kriminalita na světě!!!
Samozřejmně je to chyba,ale hold je to národ "Pistolníků"![]()
![]()
neovlivňuje nijak zásadně, hlavně tak jak jsem psal a to je jen ku prospěchu. Hodně lidí si hlavně uvědomí o co jde, začne nad tím dumat, hledat a diskutovat s ostatními co by jak dělali, jak se nejlépe zachovat, pokuď chtějí nosit zbraň tak vědí proč...narozdíl od lidí kteří se probudí až je pozdě.
Když vezmu sebe tak u mě to mění nanejvíš pocit kdy se cítím lépe, že kdyby na to došlo nebudu "nahej" a budu mít větší šanci se případně ubránit a případně se může hodit i v jiných situacích než obrana. Poslední co bych chtěl je se montovat do situace kdy bych muset opravdu střílet, ale hold někdy nemusí být zbytí...
Jak už jsem psal je to většinou právě naopak než kontraproduktivní a vůbec nechápu lidi co se tím, že někdo jiný je ochotena a schopen se efektivně bránit dotčení, pročSi myslíš že ti lidé zbraně nosí aby machrovali a jak se naskytne situace přiběhli, případně vyvolali takovou situaci a stříleli
vše tohle je protizákoné
a každej ví jak by dopadl....a šmejd si zas legální zbraň pořizovat nebude tu si sežene raz dva, případně ji nepotřebue a vystačí si s jinými výhodami a toho nějaké zákony vůbec nezajímají a já se nehodlám smířit s pozicí "ovce" a doufající že ho ochrání policie a zákony.
Ještě mě napadá jeden důvod proč se některým lidem (vyjma těch pseudopacifistů) nelíbí, že jiní nosí zbraně a to, že to jsou choleričtí šmejdi co rádi napadají jiné a neradi by narazili na někoho kdo je smázne když se trocha napijou nebo chytnou nervy, tady hold útočník vždy musí nést veškeré následky svého počínání![]()
POLICAJT JE NA NO©ENÍ MOC TE®KEJ PROTO NOSÍM ZBRAŇE A V®DY JE LEP©Í ZBRAŇ MÍT A NEPOTŘEBOVAT NE® NEMÍT A POTŘEBOVAT, podle mě.
Každej ať se zařídí dle sebe nikomu nenutím ať si pořídí zbraň, ale ať nevykládá ty nesmysly o zbraních.
S USA jsi vedle zjisti si fakta a když už jsi začal tak se podívej na angliji co tu byla zmíněna jak tam dopadli, tam si odzbrojili i pouliční policii....pro šmejdy je vždy nejlepší když ví že se objeť nebude mít čím bránit
A proč do toho teda lezeš?Galiloo píše:De spíš o to zachránit si vlastní krk v případě napadení-důvodů může být více,prostě můžu vidět něco co nemam a už můžu mít problém...atd....
Známá známého dělá provozní v Night Clubu.Asi před rokem řekla nadřízenému že chce skončit a nadřízený jí řekl že jí přidá 50 tis měsíčně,ale že skončit nemůže....leda že by skončila uplně...![]()
![]()
![]()
jox píše:A nebyl jsi náhodou Galilooův šéf?KAMINARI píše:Jak jsi uvedl, že jsi šéfovi řekl že za ty peníze po tobě nemůže chtít nic jinýho než spánek, tak podobnej případ se mně stal taky. Ten dotyčný letěl na hodinu.![]()
jox píše:A nebyl jsi náhodou Galilooův šéf?KAMINARI píše:Jak jsi uvedl, že jsi šéfovi řekl že za ty peníze po tobě nemůže chtít nic jinýho než spánek, tak podobnej případ se mně stal taky. Ten dotyčný letěl na hodinu.![]()
Galiloo píše:
Jo to chápu,ale tu zbraň by právě neměl mít každej debil právě jako v té USA...tam stačí když je ti 21...
Já o ní neuvažuju-co se má stát to se stane,sáhl bych na ní opravdu jen když by se rozjela nějaká krize atd.
Co se týče toho sebevědomí-tím že má právě že nějakej blbeček pistoli tak se chová prostě jinak-víc si věří atd a to právě může mít fatální důsledky..
Je to stejný jako s BU-můžeš mít třeba debila kterej bude cvičit,zvedne mu to sebevědomí a pak si to bude zkoušet na Discu atd...
Proto sem rád že sou školy které třeba nepřijmou každého-prostě rozlišujou...zaplať pánbůh!!!Až přestanem rozlišovat a budem prodávat všechno jako v USA tak to bude konečná![]()
Každej dement se bude moct učit smrtící techniky,koupit si bouchačku atd
Lada píše:2 Jendis
já v klidu jsemdošel jsem s tréninku dal si pivko, spadl do betle s noťasem
a něco dopsal, je mě jasný že u něj je to víceméně "mlácení prázdné slámy" ale může sem zabrouzdnout i někdo jiný tak ať tu nečte jen samý blbiny a utvoří si sám názor.
2Ynseminator
tak tak jen se musíme starat, aby to tady nedopadlo jako v anglii
Jendis píše:Ale jo....lidi snad uměj číst,tak viděj.....musíte si lidi selektovat a na některé absolutně nereagovat....trollové jsou všude.
Ynseminator píše:Nejsem si bohuzel jist do jake miry jsme schopni to ovlivnit
Lada píše:Držitelů ZP je cca 300 000 což už je vcelku slušná skupinka potencionálních voličů, která se rozrůstá a když se nebude držet huba a lidem se "vytluče" z hlavy to všeobecné povědomí že zbraně zabíjejí a jsou špatné byť legálně držené a vštípí, že člověk má opravdu právo se efektivně bránit a nikdo jiný to za něj neudělá tak není snadné začít zakazovat legální držení s. zbraní.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků