Stejné je to i s AČR. Jak jsem uváděla, voják nejsem a o armádě vím jen z doslechu lidí, co tam cvičí.
Ale nelze tu teatrálně vykřikovat, že někdo přesně ví, když tam nebyl ani rok. To spíš hraničí s ješitností nebo s bezhlavým opakováním toho, co jsme někde slyšely. Proto uvádím znovu - a AČR nemám žádné zkušenosti - pouze z Univerzity obrany a o lidí, kteří se v AČR pohybují (a nemyslím, že byste na tom byli jinak

Stejně tak tu lze teatrálně vykřikovat, jak je někdo naivní, hloupý a nic neví - přitom sám čerpá z druhé ruky. Mě celkem překvapuje, kolik je tu odborníků (a mohla bych konkretizovat), kteří jsou téměř v každé diskusi, od karate, přes sebeobranu až k MMA (a to jsem tu asi 14 dní, po tom, co jsem si přečetla článek o nesmyslech na diskusích v magazínu Bojová umění

Prosím, kumori, defendu, sdělte mi Vaše osobní zkušenosti, stačí jen ty s armádou, o které jsme diskutovali - také jsem je uvedla. Když někoho nazýváte naivním, mimo realitu, píšícím kecy, musíte mít jistě velké zkušenosti z armádních výcviků apod. Ráda hovořím s někým, kdo si něčím skutečně prošel (to není myšleno ironicky), má zkušenost je pouze krátká, asi 11 let cvičení BU a 2 roky práce v oboru.
Nebo tu, kumori, defendu, jen poučujete o něčem, co máte načtené nebo naposlouchané od přátel, popř. co občas utrousí instruktor sebeobrany (mimochodem, stejně, jako to mám nastudované já)? Což by byla asi škoda, protože by to znamenalo, že i když víte nic, teatrálně tu vykřikujete svou pravdu a vzájemně si plácáte do ramen. A tím možná odrazujete ostatní, aby do diskuse něco napsali.