marvin píše:ale ten sa nedozil ani 80 myslim tak to nejak nejde zrovnavat ...

sam-soi píše:je bezesporu obdivyhodne jak se ten "stary pan" (bez urazky) hyba, klobouk dolu ... ale opravdu by me zajimalo proc tam ten druhej tak "cupita" takovyhle krucky pusobi znacne neverohodne a prehravane
nic ve zlym, ale kdyz se nato kouknete poradne ... v zadnym pripade netvrdim, ze to co predvadi nefunguje, ale to prehravani je podle me zcela zbytecny

Tyrman píše:Jo, já třeba na Youtube viděl několik videí s Frantíkem co dělá projekci KI, ale tam je to na nějaký exhibici a vypadá to fakt směšně. Viděl jsem i video, kde člověk dostal zásah KI a šel na zem do vteřiny. Ulítly mu nohy a ještě se na zemi klepal, ale tohle mi příjde vážně přihraný. Sorry, vim, že jsem v tomhle směru absolutní laik a že bych neměl soudit, ale podle mě existují lepší a horší pokusy ukázat o co jde. Chápu, že dědovi je 93 a jsme lidi zapálení do BU, takže je těžší si přiznat, že by třeba mistr (ať váš nebo můj) nemusel být dokonalej.
4NIK:Sám jsem nějakej čas AIkido dělal a videa s Ueshibou mám snad všechny, ale dík.

Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků