S474N píše:...c) nosit nejvýše 2 zbraně, které nesmí nosit viditelně. [/i]
S474N píše:Add ZP: ZP byl, je a bude vyhradne Zbrojni prukaz a nikdy ne pas.
Hyperboreus píše:Nechci se s tebou hádat a mluvit o ničem.Na tebe se však hodí"za pravdu/ale jen tu svou/se každý bije"a "potrefená husa se nejvíc ozývá".Už ti dám pokoj,utahals mne,končím.
graver píše:S474N: "a jake zkusenosti mas? Muzes se prosim podelit?"
Podívej se, lidi, kteří mají zbrojní průkaz, se dopouští přestupků proti příslušné legislativě stejně, jako např. lidi, kteří mají řidičský průkaz. Z mé zkušenosti ostraha, pan podnikatel, jdoucí ze střelnice s krochnou úmyslně velmi dobře viditelnou... Co chceš slyšet - datum, místo, jména...?
graver píše:Pochopil bych, že hájíš lidi, se kterými tě něco spojuje, ale když budu tvrdit, že jsem něco viděl a nebudu schopen/ochoten to dokázat, tak to neznamená, že jsem to neviděl - jen že mi to někdo nemusí uvěřit, což je mi v tomto případě jedno.
graver píše:Pochop, že já nechci zbraň použít ani nikoho zadržet. Jen ji chci ukázat pro výstrahu, přesně řečeno ukázat, že ji mám, třeba na ni ani nesáhnout - a ptám se, jestli tohle je legální.
graver píše:S474N:
"a jake zkusenosti mas? Muzes se prosim podelit?"
Podívej se, lidi, kteří mají zbrojní průkaz, se dopouští přestupků proti příslušné legislativě stejně, jako např. lidi, kteří mají řidičský průkaz. Z mé zkušenosti ostraha, pan podnikatel, jdoucí ze střelnice s krochnou úmyslně velmi dobře viditelnou... Co chceš slyšet - datum, místo, jména...?
Pochopil bych, že hájíš lidi, se kterými tě něco spojuje, ale když budu tvrdit, že jsem něco viděl a nebudu schopen/ochoten to dokázat, tak to neznamená, že jsem to neviděl - jen že mi to někdo nemusí uvěřit, což je mi v tomto případě jedno.
"K 3 chlapum - ono je to prave dulezite upresnit, o jakou situaci se jedna. Obecne plati, pokud se citis ohrozen na zivote, zdravi ci majetku, je legalni zbran pro vystrahu pouzit. Idealni je samozrejme dotycne zadrzet do prijezdu hlidky PCR."
Pochop, že já nechci zbraň použít ani nikoho zadržet. Jen ji chci ukázat pro výstrahu, přesně řečeno ukázat, že ji mám, třeba na ni ani nesáhnout - a ptám se, jestli tohle je legální.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků