cohen píše:pekne!kolko si na to trenoval?
ukropcany píše:Chlast a šport sa moc nekamošia...aspoň teda nie pred výkonom...
Mňa ale zaujíma iná vec - vnímaš zmenu vo svojom tréningu BU odkedy poctivejšie beháš?
cohen píše:ucrop: hotove somalske dieta z teba, ze vraj trpiet hladom...![]()
ja dnes zacinam mission impossible - beriem priatelku behat a mam v plane z toho urobit dlhodobejsiu zalezitost
snazila sa zacat spolu s kamoskou, ale ked nejde kamoska, nejde ani ona, takze o nejakej pravidelnosti sa neda hovorit ani omylom...![]()
mate pre mna nejake tipy? ci len prianie nekonecnej trpezlivosti?![]()
![]()
ukropcany píše:Kto sa povyšuje (týždeň pred maratónom 2 polmaratóny) bude ponížený...3:41... polku som dal za 1:43 (výsledok 3:26), na 33. km som sa dostal tempo výsledného času 3:29, ale potom som dostal také kŕče, že každých 500m až do cieľa som musel prejsť do chôdze a stratil som na 9 kilometroch 12 minút... no peklo to bolo... takže ponaučenie znie - žiadne prepaľovanie týždeň pred závodom...
RBR píše:Ahoj,
vLidlu je po roce opět akce na sportestery Crivit. Mám otázku ma jejich současné majitele. Jak jste s spokojeni?
RBR
Genesis píše:Potřeboval bych poradit, jak je to vlastně s tepovkou přiu běhu. Doteď sem žil v domění, že ideální na kondici je tak 60-70%, ale koupil sem si sporttester a v návodu má že 55-70% je na spalování tuků a na kondici je 70-80%. Tak nevim, jak to teda je. Jinak běhám tempem zhruba 7m10s/km a tepovku si přitom držim na zhruba těch 75%.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků