toddb: super, bude to lepsie nabuduce, ako ucrop hovori

ja som zas vyflusnuty z vcerajsieho devinu - bratislava, cisty cas na 11km - 53:46, za osobakom spred dvoch rokov som zaostal o 7 sekund, co hodnotim ako super cas, na to, ze som posledne mesiace behal velmi malo (januar 38, februar 45, marec 46km) a cez 10km som sa dostal len vcera
rychlost som mal 12,15 km/h, tempo 4,56 min/km.
tep mi lietal "tabulkovo" od 170 v klesaniach do 185 v kopcekoch, priemer som mal cca 177.
inac to bola klasika, v prvej polovici ludia obiehali mna, v druhej som ja obiehal ich, posledne 4km som obehol 200 - 300 ludi a siel relativne na maximum. sice mi nevydalo na finis, ale ten som nemal ani v plane

zvolil som inu strategiu ako minuly rok (cas 55,15, rychlost 11,97, tempo 5,17min/km), kedy som v treningu nabehal viac, aj intervalov, aj objemu (jan+feb+mar - 230km, cize o cca 100km viac ako teraz), ale v dolezity tyzden pred pretekom som v utorok zabehol 10km, vo stvrtok som daval kettly a 5km beh, a v sobotu som sa bol prebehnut 3km. vysledok - nedostatocna regeneracia, v den pretekov som sa sice necitil unaveny, ale cas hovori sam za seba.
tento rok som mal posledny beh v utorok (9km), vo stvrtok trening s kettlami a potom som uz len oddychoval. keby som vynechal kettly, alebo ich dal o den skor, tak by som mozno zabehol este o nieco lepsie. ale takuto strategiu skusim zas o rok