Běh přece není kettle.

danke píše:Tak při pomalé objemovce to udýcháš nosem v podstatě vždy. To ale k tréninku běhu nestačí a když se chceš zlepšovat v tempu, rychlosti a ne jen přidávat kilometry, tak chodíš zákonitě za své hranice a tam to nosem neutáhneš nebo jo? Střídavý běh, fartlek, výběhy, sprinty kopců- nevím, nevím.
Běh přece není kettle.

cohen píše:Pri tazkych swingoch/snatchoch riesim len to, aby som dostal kyslik do tela co najrychlejsie.

cohen píše:Dnes swingujem, tak si to odkontrolujem.

16kg, dalo by sa asi aj z tazsimi, ale naco.ukropcany píše:Fuj...To je s akou váhou?

lotbr píše:V pátek mi končí swingovací program, zřejmě to přežiju...
Teď trochu umění:
https://www.youtube.com/watch?v=Vjg94B_AdUw

cohen píše:Daj nejake statistiky - kolko to cele trvalo, s akou vahou si siel, kam ta to posunulo a najma co dalej

pm píše:Jeď s ní Get-upy (5x1) a vkládej mezi to cleany (5x5), pressuj GTG 28 kg, a zanedlouho jí dáš jak nic.

pm píše:Pressy - viz http://www.kb5.cz/2014/09/jak-zvednout- ... y-program/
 najblizsie cyklovat dva programy - najprv taky vseobecnejsi - get upy, cleany, pressy, udrziavacka zhyby + beh a po dvoch mesiacoch nabehnut na ETK - ROP s 32kg. S tym, ze ak mi bude vyhovovat ten prvy, mozem ho ist aj dlhsie.
  najblizsie cyklovat dva programy - najprv taky vseobecnejsi - get upy, cleany, pressy, udrziavacka zhyby + beh a po dvoch mesiacoch nabehnut na ETK - ROP s 32kg. S tym, ze ak mi bude vyhovovat ten prvy, mozem ho ist aj dlhsie.

ukropcany píše:lotbr píše:Přítelkyně říká, že jsem jak šutr a že mě bude muset znova vykrmit.
Toto znamená, že si na dobrej ceste! Bojí sa, že jej Ťa iná uchmatne...

pm píše:- vyber si prioritu
- soustřeď se na prioritu
- po čase změň prioritu.
Výše uvedený program je bambiliónkrát ověřen, GTG je na zlepšení pressů top metoda.
 Ja si dovolujem ovela horsie veci
 Ja si dovolujem ovela horsie veci 

budem ho rozne variovat, najma oddych budem pridavat a uberat podla momentalnej unavy. Koncom augusta si chcem opat strihnut triatlon, takze trosku aj poplavam, musim viac bikovat, mozno jeden minitriatlon absolvujem aj v juni... prioritou zostava postupny progres vo vsetkych silovych disciplinach tak, aby mi zostala energia na kardio.
 budem ho rozne variovat, najma oddych budem pridavat a uberat podla momentalnej unavy. Koncom augusta si chcem opat strihnut triatlon, takze trosku aj poplavam, musim viac bikovat, mozno jeden minitriatlon absolvujem aj v juni... prioritou zostava postupny progres vo vsetkych silovych disciplinach tak, aby mi zostala energia na kardio. 

Gusep píše:Tak som dokončil 2 cykly programu Total Tension. 6 + 6 týždňov double KB komplexov. Program parádny, pomerne náročný ale presne ako píše Pavel T. - naučí čo je to tenzia celého tela
Ďalši plán po deloade je ROP s 28kg.

Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků